REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis - mesaj pentru elevi la începerea şcolii: Fiecare veţi avea ocazia să fiţi un supererou

Iohannis - mesaj pentru elevi la începerea şcolii: Fiecare veţi avea ocazia să fiţi un supererou

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 1005

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia începerii noului an şcolar, în care subliniază importanţa respectării măsurilor speciale impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Klaus Iohannis

"Dragi elevi, chiar dacă astăzi începem un nou an şcolar altfel decât eraţi obişnuiţi, entuziasmul, nerăbdarea şi bucuria de a reveni la şcoală au rămas neschimbate. Trecem cu toţii printr-o situaţie care în urmă cu câteva luni ar fi putut fi posibilă doar în cărţi sau în filme. Până când vom reuşi să învingem virusul care ne-a schimbat tuturor modul de viaţă va trebui ca la şcoală să respectaţi câteva măsuri speciale concepute pentru a nu pune în pericol sănătatea voastră şi a celor dragi. Fiecare dintre voi veţi va avea ocazia să fiţi un supererou care atunci când poartă mască, se spală des pe mâini şi ascultă îndrumările cadrelor didactice îşi ocroteşte părinţii şi bunicii, cei mai expuşi pericolului de a se îmbolnăvi. Eu am foarte mare încredere în voi şi împreună vom trece cu bine prin această perioadă", a afirmat şeful statului, într-un mesaj video, scrie Agerpres.

El le-a transmis cadrelor didactice că anul acesta misiunea lor va fi una "extrem de grea" şi că vor trebui să se adapteze la situaţii neprevăzute.

"Dragi dascăli, frumoasa misiune pe care v-aţi ales-o devine anul acesta una extrem de grea. Obiectivul prioritar de a oferi învăţământ de calitate este dublat acum de necesitatea desfăşurării actului educaţional în condiţii sanitare cât mai sigure, deopotrivă pentru elevi şi cadre didactice. Păşim cu toţii pe un teritoriu necunoscut şi tocmai de aceea va fi nevoie de multă răbdare, flexibilitate şi energie, va trebui să găsiţi resurse interne şi adesea să vă adaptaţi la situaţii neprevăzute. Sunt convins însă că veţi reuşi să îi însoţiţi pe copii în fascinanta călătorie a cunoaşterii, fie că vă veţi afla alături de ei în clasă, fie la distanţă, prin intermediul mijloacelor de comunicare online. Vă doresc un an şcolar cât mai bun şi vă mulţumesc pentru implicarea voastră!", a evidenţiat preşedintele Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa imi sugi pula
1
0
Ce a zis asta? Mama imi spunea ca generatia ei a fost de sacrificiu...acum eu fac parte dintr o generatie de supereroi? Ce cool!
1
1
Dar pe hotii din Rompetrol, stapanii de sclavi din statiile lor cand ii controlati. Au dat oameni afara, reduc posturile sa fie eficienti economic si pun lumea sa munceasca ca in puscarie. Nu au oameni afara la pompe, nu au timpul fizic necesar sa faca curat, sa dezinfecteze, angajatii vechi pleaca, cei noi chiar dupa cateva zile. Daca vreti sa aveti servicii de calitate reclamatii pe cei de la Rompetrol Bucuresti la OPC ,inspectoratul de munca, nu va mai certati cu scavii de la casele de marcat. Stapinii de sclavi si hotii sunt protejati de legile jegoase PSDiste.
0
0
Tati,de ce ai votat asa de prost? Nu vezi ce sefi ai? Chiar nu-ti pare rau deloc?
3
1
frumos mesaj- orice copil isi doreste sa devina erou- acum au ocazia
1
1
Esti un criminal nazist !!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367