REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis, mesaj pentru români: Vă îndemn să veniţi în număr cât mai mare la urne şi să vă faceţi auzită vocea

Iohannis, mesaj pentru români: Vă îndemn să veniţi în număr cât mai mare la urne şi să vă faceţi auzită vocea

Replica API 5 decembrie 2020 | 23:57 1854

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, un apel privind prezenţa la vot, arătând că votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemâna cetăţeanului.

Klaus Iohannis

"Peste numai două zile suntem aşteptaţi la urne pentru a decide direcţia în care va evolua ţara noastră în următorii patru ani. Într-o democraţie veritabilă votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemâna cetăţeanului. Pe 6 decembrie folosiţi cu înţelepciune această putere uriaşă, fiindcă miza este una de o importanţă covârşitoare. Alegeţi cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar şi la modul în care va arăta România de mâine. (...) Vă îndemn, aşadar, să veniţi în număr cât mai mare la urne şi să vă faceţi auzită vocea", a spus şeful statului, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

El a arătat că alegerile parlamentare se desfăşoară în condiţii speciale în contextul epidemiologic generat de pandemia de COVID-19, subliniind că există reguli sanitare stricte, bine elaborate şi implementate, astfel încât în ziua votului riscul de infectare să fie redus la minimum pentru toţi participanţii la procesul electoral, indiferent de localitatea în care votează.

"Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentare", a afirmat Iohannis.

Şeful statului a arătat că în perioada următoare va fi demarat un proces temeinic de reclădire a statului şi a subliniat importanţa valorificării votului de duminică.

"Am traversat împreună un 2020 extrem de dificil, însă, cu ajutorul vaccinurilor anti-COVID, începem să întrezărim sfârşitul acestei teribile pandemii. În perioada următoare, trebuie să fim pregătiţi să demarăm un temeinic proces de reclădire a statului. Mandatul pe care voi, dragi români, mi l-aţi dat, este de a construi România Normală şi sunt decis să îl duc la îndeplinire. Dar România Normală poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie", a afirmat Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand e vorba de voi mucles nu tu 300 parlamentari ,pensiile speciale sunt la fel, apv-isti frecatori de menta se cred eroi, toti sunteti niste mincinosi ordinari asta nu e clasa politica e grupare infractionala doar Interpolul sa ne mai scape de voi.
2
0
cred ca de data asta ati belit-o ca v-au trebuit alegeri in pandemie si ciolan de ros, acu cred ca plecati acasa la Sibiu ca astia din psd o sa depuna motiune dupa ce se instaleaza la butoane
3
0
PNL asa zisul partid istoric ai carui membrii au murit pe capete in temnitile comuniste se aliaza cu Petrov, exponentul calailor celor morti in temnitele comuniste. Cat de abject poti fi bai dulap sasesc! Cat de prosti ne crezi?
3
0
Muie psd pnl alde pontamuie. Muie si alora de se fac ca lucreaza , putori ordinate tinute cu greu de restul
4
3
profitabila in biata Romanie este politica,in rest somaj,mizerie,coruptie Sa mearga la vot politicienii,ei sunt singurii motivati,noi,fraierii de 30 de ani votam schimbarea si raul cel mai mic,..si rezultatele se vad
7
0
PMP sa mai faca ceva.
3
8
Va rog, dati-mi alte buletine de vooot. Pe astea le-am gresiiit. M-am gandit la PeeSeeeDeeee si am votat din greseala cu aceeest partid.
10
1
Vocea mea spune sati dam la mwie. Duteeeee si ia si sleatca ta de manglitori ordinari
7
1
Vocea mea spune se pleci acolo unde iti este locul si sa o iei cu tine si pe consoarta. Ce zici ? Mai sunt inca locuri libere la puscarie pentru voi doi si in drum puteti sa il luati si pe sica betivul, pe catu drogatul, pe vela acordionistul si pe maimuta de aneste analfabeta guvernului tau
10
2
aceasta javra trebue suspendat.
12
5
Sa luam alta leapsa de la aceleasi canalii . Uite ca nu vin cacatule cu cusma de oier. 30% o sa fie presenta la vot! Asta inseamna ca tot cu atat ar tb ajustata cheltuiala cu aparatul opresiv de stat. Cine voteaza sa plateasca scursorile alese
6
2
Muie PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
17
jegurilor ordinare de la replica- stapaniti termenii- consultati dex-ul sa intelegeti notiunea expresiei interzis- ce va deranjeaza, daca exista ceva mai mizerabil decat comentariile anterioare? Sa va fie rusine, uitati-va dimineata in oglida, faceti ''un exercitiu de imagine''- expresie introdusa de analfabeta viorica, spalati-va cu apa rece si reveniti-va, pana nu este prea tarziu. Sunt convins ca nu admiteti comentariul dar am simtit nevoia sa stiti si alte pareri
9
6
multi inca nu au inteles ca psd au facut dezastru di biata tara .saraca soacra mea dumnezeu sa o odihneasca era cu mazare ca i dadea puiul .vad ca multi inca sunt nostalgici si vor cu dancila mazare nicusor constantinescu dragnea nastase adomnitei si atatea multi puscariasi care au praduit Romania .
4
15
Chiar venim. Nu stiu daca o sa iti placa.
22
6
Noi,din taxe si impozite,ii vom plati astuia vila,masina, aghiotant, toata viata. Doar daca e demis nu va beneficia !
19
3
Venim sa iti dam muie zdreanta.stim ca pentru voi coruptilor voteaza sts ul.
22
6
klaus werner prompter prosten
20
6
Care voce in MM de sas imputit? Se striga votul idiotule?
23
5
spunem pe fata ca votam psd. Sa stie toti ca suntem multi. Sa iesim la vot si sa votam psd. Sa le aratam tuturor inclusiv psd ca nu ne mai lasam mintiti si ca sanctionam orice alunecare de la democratia adevarata. Avem preturi taxe si impozite ca n vestul Europei. Vrem salarii alocatii si pensii ca n vestul Europei. Vrem dobanzi bancare la fel de mici ca n Germania. Vrem produse romanesti in magazine. Vrem ca guvernul Romaniei sa actioneze in interesul national al poporului roman si al Romaniei.
25
9
la vot. Daca nu mergeti la vot or sa stampileze pentru ei buletinele nefolosite. Mergeti si votati daca vreti sa va recastigati libertatea.
20
10
coruptiaucide!!!!!!!
18
10
Pleaca in tara ta, lasa-ne pe noi, ca indiferent cum suntem, ne iubim tara. Stati in case dar iesiti la vot dupa ma pis pe voi, bag betivu la inaintare
22
7
te indemnam sa te duci undeva sti tu unde
25
6
da bai postaci psdei.o sa votam masiv cu voi ca alogenul sa puna un premier de-al vostru si voi sa conducati acest popor pana si la urmatoarea pandemie.Sariti la cacat
7
22
Se infecteaza oamenii pe Capete , alegeri ne trebuiau noua acum inainte de sarbatori !
25
9
mergeti si votati ,daca luati covid veti fi tratati in lux la spitalele construte de 30 de ani incoce ce cei pe care i votati duminica.Riscati-va sanatatea sa le puneti sacunul de parlamentar sau deputat sub cur .
24
8
Pisatul asta alogen vrea ca plebea sa mearga la vot ca sa faca cvorumul. De furat rezultatele se ocupa ei. Nu mergeti la vot. Nu legitimati agresiunea impotriva Romaniei
25
11
venim sa-ti dam o palma zdravana sa stii ca un presedinte nu trebuie sa faca campanie electorala si mai ales sa votam PEEE SEEEE DEEE numai asa ca sa te ofticam chiar daca nu prea ne place dar nici sa ai tu si PNL toata puterea ca va fi dezastru dar si sa vezi ca romanii nu sunt atat de prosti cum ii crezi sau cum ti-au spus serviciile!!!
42
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218