REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis: Nu îmi este teamă de suspendare. Penali nu au ce căuta în Guvern

Iohannis: Nu îmi este teamă de suspendare. Penali nu au ce căuta în Guvern

Replica API 24 ianuarie 2018 | 01:39 393

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că nu se teme de suspendare. "Trebuie să eliminăm acest factor din discuţia publică. Pentru mine, cu certitudine, nu este un factor de decizie".

Preşedintele Iohannis a mai spus că a cântărit toate argumentele şi a ajuns la concluzia că este varianta pe care trebuie să o aleagă. Acesta a mai precizat că înainte de desemnare a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă desemnarea a fost făcută pentru că îi este frică de suspendare, preşedintele a spus: "Nu mi-am fost şi nu îmi este teamă de suspendare. Nu există niciun temei pentru suspendare. Trebuie să eliminăm acest factor din discuţia publică. Pentru mine, cu certitudine, nu este un factor de decizie".

De asemenea, şeful statului a mai spus că persoanele cercetate penal nu au ce căuta în conducerea ţării. "Opinia mea o cunoaşteţi: persoanele cercetate penal nu au ce căuta în fruntea statului".

Întrebat despre discuţiile avute cu partidele din opoziţie şi despre faptul că acestea nu au venit cu nicio propunere, şeful statului a precizat: "Mi-ar fi făcut plăcere ca la întrebarea, pe care am pus-o fiecărui grup din opoziţie: dacă au vorbit şi cu ceilalţi, măcar o parte să spune că da".

SURSA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohanis nu prea pune valoare pe dimensiunea si importanta nationala a tarii noastre. Se poarta ca un personaj care traieste inafara conceptiei de familie romaneasca si a tot ce traieste o familie sub guvernarile aprobate de el activ sau tacit. Este de asemenea o dezamagire mare in devenire tot mai pronuntata si convingatoare. L-am votat, neavand alta alternativa la acea vreme. Tot mai bun era Razvan Ungureanu, dar a fost eliminat de dreapta romanesca, mai bine zis pus in umbra.
1
0
Foarte bine, dar la presedintie au voie?
5
1
Abia astept sa vad reactia presedintelui cand olteanul infractor se va infiinta la Cotroceni cu intreaga banda de penali a lui Alibaba!
4
4
Bravo d-le presedinte: Penalii nu au ce cauta in Guvern !! Daaa, persoanele cercetate penal nu au ce cauta in conducerea tarii. Corect !!
4
3
Ai dreptate...tu esti alba ca zapada.Cele 6 case de unde le ai cinstitule ?.
5
3
Da Iohannis asta nu e penal ??
5
3
Bravo domnule presedinte ,locul penalilor e la puscarie ..
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108