REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis NU VREA referendum pentru redefinirea familiei

Iohannis NU VREA referendum pentru redefinirea familiei

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:31 384

Președintele Klaus Iohannis spune că el cere toleranță, dând de înțeles că nu ar vrea modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei.

”Mă consider un om tolerant și că îmi doresc să transmit această toleranță în societate. Oportunitatea sau nu e o chestiune despre care putem să vorbim mult și bine. E o inițiativă cetățenească conform Constituției și Parlamentul va lua în dezbatere acestă chestiune și va hotărî dacă va face referendum sau nu”, a declarat Iohannis.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba da asta o sa vrea vreodata ceva? Ca e mut rau si dupa aia se scoala ca o virgina ca i se nazare orice. Din 89 incoace am avut numai nebuni si legume
1
0
Occidentul pupa in cur homalaii,tot occidental psrijina indivizi ca Iohannis sa fie sefi. Babanul asta este un tip arrogant,autosuficient,nepasator fata de traditiile romanilor,slugoi la cei mari, ca sa aiba la randul lui slugi locale.El nu vrea,niste sute de mii vor,dar ce-i pasa smecherului cocotat acolo pe tron ? Se pisa cu bolta pe Romania intreaga,tinuta fiindu-i sula de aia cu hastag.Mai votam asa ceva la presedentie ? Sau de preferat sa se mearga la ruleta,sa fie oricare de pe strada,asa avand sigur sanse mai bune la un om adevarat ?
3
0
Indaratnic
6
0
Sigur se sparge la caca,alta explicatie nu exista.
6
0
Lasa-i ma pe ei sa fie idioti si fi tu tolerant si corect politic, cum vrea Klaus. Vezi ca toleranta nu se rezuma doar la sparti in cur si travestiti. Asa ca mergi repede in cartierul HC si doneaza-ti toate bunurile tiganilor de acolo, in spiritul tolerantei, bunei intelegeri inter-etnice, si corectitudinii politice. Da-ne tu un exemplu, tolerantule. Ca tot il pupi in cur pe Klaus, indiferent ce ar spune. Oricum, e stresat. O sa fie tras de urechi pt circul pe care l-a facut. Sau a si fost tras deja. Omul a sfidat public prin declaratiile lui doi aliati puternici doar ca sa dea bine la TV.
7
0
Nu ati inteles nimic,sunteti doi idioti.
0
9
inca 5 ani cu alt dobitoc.Esti no name paraditule servitorul masardistei codruta.
11
0
Ce vrei sa zici Danezu? Ca ar putea fi dosnic?
10
2
O fi bulangiu.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218