REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Propunerile de miniștri vor fi refuzate săptămâna aceasta

Iohannis: Propunerile de miniștri vor fi refuzate săptămâna aceasta

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:16 578

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va refuza propunerile de miniștri trimise din nou de Guvernul Dăncilă.

El a precizat că anunțul oficial va fi făcut săptămâna aceasta.

Întrebat care este soluția pentru deblocarea situației, președintele a spus: „E simplu: PSD să vină cu propuneri care să mă convingă”.

„Guvernul trebuie să îndeplinească condițiile. Legea este valabilă și pentru Guvern. PSD să vină cu propuneri care să mă convingă și pe mine și pe alții că ministerele sunt pe mâini bune”, a spus Klaus Iohannis.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Iohannis!!!! MOUIE PSD!!!
4
0
iohanus mama n-ai plecat la miami aaanul asta,ce se intampla,vin alegerile in toamna oricum olguta deja a salatit salariile si pensiile ce rost are sa-i dai in mana si transporturile,pe astea le fecaluieste
0
7
sa-mi iei cacatul la lins ca vad ca-ti place nebunule ! Muie tie cu mult cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
5
1
mai laba trista , s-o judeci pe ma-ta impreuna cu procurorii penali si toti ce va vindeti tara , dati-as la muie si tie si nevestei ca vad ca pofteste !
2
7
Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc RO si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta n u-i DEMOCRATIE niste penali, condamnati definitive in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI ABROGATE.
8
3
Corect! Bravo d-le presedinte! Da, psd-ul sa vina cu propuneri serioase, care sa convinga dpdv constitutional si profesional,.....etc., nu toti neavenitii, hotii si mincinosii, care promit si nu fac nimic. Cea mai proasta guvernare....70 de ministri schimbati, 3 premieri.... Platiti din banii nostri sa FACA CE ?! Au distrus tara, au dezamagit poporul cu promisiunile lor.
7
3
@pensionar ai gresit doar criminalii vezi sectia procurori CSM ,vezi Onea Portocala ,Man si altii ca Kovesi, vezi dulapul de la cotroceni si razboiul in instante cu casele si cu cei care le-au cumparat de drept ,vezi cei care au furat si sunt liberi cu averile validate de justitie toti se leaga de conacul lui Dragnea , dar pe al lui Videanu ,fata basanaului si multi altii nu le vezi pensionar chior ?Sau numai te faci?Bai imputitule sa inteleg ca esti o trompeta a sistemului ?
6
8
ce guvern- guvern de criminali- toti ministrii sunt criminali- ceea ce fac si propun este cri,a curatya- cum si cui vor raspunde?
10
6
Las ca nu se prabuseste o propteste dulapul
2
11
PSD un partid tot mai antiromanesc.S-au ocupat numai de cum sa scape de dosare.Tara se prabuseste.
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218