REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Propunerile pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporurilor, în continuare, nu fac dovada îndeplinirii condiţiilor de legalitate

Iohannis: Propunerile pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporurilor, în continuare, nu fac dovada îndeplinirii condiţiilor de legalitate

Replica API 18 ianuarie 2019 | 01:54 384

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care argumentează că propunerile de numire pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, Lia Olguţa Vasilescu, respectiv Mircea Drăghici, în continuare, nu fac dovada îndeplinirii condiţiilor de legalitate, astfel încât să li se poată da curs.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
2
0
la noi ministri sunt alesi pe spranceana Lia a facut rahatul praf la ministerul muncii , meserie te halesc dar n-am scule asa si asta este paralela
7
0
...fratilor, mai aveti rabdare un pic ca nu mai e mult si scapam de ciumatii astia si se vor duce unde a intarcat mutu iapa...bine le face...
11
0
Corect,Iohannis sa incoloneze hotii si tradatorii de tara si sa plece impreuna cu ei unde a dus mutu' iapa,in excursie fara intoarcere. Oare dupa ce scapam de aratarea asta ce completeaza sirul de indivizi ce ne-au facut tara de cacat,vom fi in stare sa votam un om adevarat ca presedinte,sau ne vom balaci in hazna inca niste ani? Nu de alta,dar tinerii valorosi ar trebui sa stie daca mai raman sau nu pe acest teritoriu,sau Romania e condamnata sa ramana tot asa,laudendu-se cu eroii ,cu dacii,si avand ghioarle la toate nivelurile de conducere si fiind lasi ?
2
11
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
12
2
ti - a promis si tie o casa ? mai sluga , duminica cersesti pachete la cimitir , si apoi mananci cacat ca desert ! muidtule , la munca !
2
13
Foarte bine, d-le presedinte, ati procedat corect. Ne-am saturat de ministri incompetenti, care promit mult si nu fac nimic, numiti politic, sa FACA CE !!?? Da, sa distruga tara, sa dezamageasca poporul!
15
5
printre ultimile zbateri ale unei nulitati care va fi aruncata la cosul de gunoi al istoriei
3
13
Wernere, nu vrei sa-ti spuna si cu cine se reguleaza. Vezi ca e divortata, vezi cate bataturi are la piciorul stang, ba, cere-i cate alunite are pe fund. Fii, ba barbat nu plavan.
9
13
Demiterea, demiterea Romanii sa se scuture de astfel de... La cele 6 case ai avut cazier ?
8
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218