REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iohannis: PSD a acționat din nou împotriva Justiției și a statului de drept

Iohannis: PSD a acționat din nou împotriva Justiției și a statului de drept

Replica API 20 februarie 2019 | 02:23 432

OUG pentru modificarea legilor justiției și a unor regulamente privind admiterea la INM a fost adoptată, marți, în ședința de Guvern, a anunțat ministrul Justiției, Tudorel Toader. Ministrul a subliniat că propunerile de modificare au venit din partea CSM.

Imediat după anunț, au apărut reacțiile! Procurorul general Augustin Lazăr, spre exemplu, a declarat că “recentele modificări pe justiţie ar putea bloca instituţional Ministerul Public”.

La rândul său, președintele României, Klaus Iohannis a postat următorul mesaj: “PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P.S.D.isti stiu una si buna noi am castigat alegerile noi conducem Romania daca nu pot sa isi faca de cap din cauza legilor statului nui nici o problema schimba legile dupa placul lor Daragnea stie una si buna anume Ce stat ma in Romania eu sunt statul.
7
0
pt tine e tarziu , baragladina comunista , faci sex cu ma-ta seara si vomiti ziua pe fb . Ocupa-te de nevasta , ne-a stors pulile , ajungem la divort , suge ca un aspirator industrial . Maistrule , nu mai vii sa semnez convocatorul pt defilarea de 23 august ? a venit vremea sa sugi pula pt cati ai chinuit .
1
7
obligatoriu, referendumul pe justitie, pana nu este prea tarziu- si automat va fi aducator de persoane la vot. Poporul este atat de scarbit de aceste scarbe ordinare incat va veni la vot special ptr asa ceva.
9
2
No,degeaba incerci sa acuzi ,,pesedeul''. De data asta e vorba chiar de judecatorii si procurorii cinstiti care s-au saturat de leprele tortionare . No mai Iohannnis,nici macar Base nu si-a aratat dispretul fata de romani in halul asta,macar mima si el patriotosmul ceva mai bine,nu prin a tine mana la portofel cand se intoneaza Imnul. Bai ce scarba am,ce naiba,cand vom avea primul presedinte cu care sa ne mandrim,care sa stim ca este presedinte pe bune,ca lupta pentru tara ? Chiar s-au terminat romanii patrioti si destepti,umani ? Emigrarile continua. E bine?
7
12
Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc RO si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta n u-i DEMOCRATIE niste penali, condamnati definitive in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI ABROGATE.
13
9
crezi ca el stie?
5
12
Concret , ce il deranjaza?
4
13
Ce scrie intr-o ordonanta de aia care nu e bine. De exemplu articolul x si y face aia sau ailalta care il scapa pe coruptu ploii. Numai vorbe de campanie electorala. Nimic concret. Ce nu e bine in ordonantele alea? Pe articole ca sa iesim draku in strada sa ii dam jos. Nici taxa pe lacomie nu e criticata cum trebuie. Lalaieli politice.
4
9
nimic deosebit se mai baga putin mutalaul in seama - cam la atat se rezuma activitatea lui - cel mai slab presedinte din dec89
11
16
Taci tu hotoman ...tii cu psd?
17
5
Taci dracu ma nazistule
12
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218