REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: PSD, prin răspunsul dat prin media, a refuzat să semneze acordul; lista rămâne deschisă

Iohannis: PSD, prin răspunsul dat prin media, a refuzat să semneze acordul; lista rămâne deschisă

Replica API 14 iunie 2019 | 02:27 461

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că PSD a refuzat, prin răspunsurile date în media, să semneze Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României, el afirmând că social-democraţii "aveau mai multe amendamente decât articole" la acest pact.

"Au răspuns direct, clar, deschis 'Da' semnăm PNL, USR, PRO România şi PMP. Preşedinţii acestor partide sunt prezenţi pentru a semna acest acord. Pe mine nu m-a anunţat că este interesat PSD, care aparent din 27 mai se schimbase, dar nu este aşa, PSD nu s-a schimbat, nu se schimbă, a pierdut primul rând de alegeri dintr-un set mai larg, dar a rămas doar cu aparenţa schimbării, urmăreşte aceleaşi obiective şi răspunsul pe care mi l-au dat prin media a fost un refuz. Aveau mai multe amendamente decât articole în acest acord. PSD a dăunat foarte mult României. Din cauza PSD România nu s-a dezvoltat şi nu se dezvoltă nici acum mai mult", a spus şeful statului la semnarea Acordului Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României cu preşedinţii PNL, Ludovic Orban, USR, Dan Barna, PRO România, Victor Ponta, şi PMP, Eugen Tomac.

El a afirmat că ceremonia de joi nu reprezintă un pas prin care alţii sunt excluşi.

"Lista semnatarilor rămână deschisă", a spus şeful statului.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de Romania cu o asa alianta penala aflata la guvernare.
2
1
Lista aia trebuia scrisa pe hartie igienica,daca s-ar fi dorit sa fie buna la ceva.In rest,apa de ploaie si vorbarie goala.
0
2
bai mincinosule,cand ai invitat PSDul si ALDE sa semneze acordul?:Marsh ma,poate ne vedem duminica seara in poarta la Cotroceni sa-ti cerem demisia!
12
5
Pactul asta e ca o frectie la un picior de lemn. Mai avem unul, pe educatie, si? S-a scremut muntele - se intelege ce vreau sa spun - si a kkt un act cu valoare zero... Dar, la sfarsitul mandatului, va trece nimicurile astea cla capitolul seccese...
10
5
Vai de Romania cu un asa presedinte !
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218