REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis, pus la zid. Diaconu: „România blatului bine făcut”

Iohannis, pus la zid. Diaconu: „România blatului bine făcut”

Replica API 13 martie 2015 | 22:45 246

Trei parlamentari făcuți ca și scăpați în Parlament de urmărirea penală din partea DNA reprezintă motive clare pentru președintele partidului România Unită, Bogdan Diaconu, să vorbească despre „România blatului bine făcut”, cu atac direct la președintele Klaus Iohannis.

Diaconu sancționează mașinațiunile politice care au stat la baza unei presupuse colaborări între PNL și PSD în Parlament.

„În cele 80 de zile de mandat, Iohannis a patronat și gestionat o Românie a blatului bine făcut, care a culminat cu scăparea lui Laszlo Borbely de justiție. Rețeta e de mare succes, a funcționat și la Vosganian, dar a așternut tăcerea și pe fuga lui Marko Attila unde, dintr-o eroare de neiertat, s-a dat totuși un vot favorabil arestării preventive. (...) Oficial, cele două tabere, viciate de aceleași mânării, duc o luptă acerbă pentru binele românilor. Care mai de care, liberalii (plus foștii pedeliști, deja consacrați în efortul de a duce România pe noi culmi ale jafului) și pesediștii (cu conservatori, tăriceniști și uneperiști cu tot) nu mai pot dormi noaptea de binele românilor și ziua de grija celeilalte tabere care reprezintă răul absolut. Dar când vine vorba de legile pentru diaspora, de legislația electorală sau de scăparea udemeriștilor penali, înțelegerile funcționează de minune. După care iese Iohannis, pasămite supărat că el nu știa ce se întâmplă, și tună și fulgeră. Ca să fie clar pentru popor, președintele e bun, partidele strică!”, a spus, joi, deputatul Diaconu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218