REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: putem transmite un mesaj puternic de sprijin şi solidaritate

Iohannis: putem transmite un mesaj puternic de sprijin şi solidaritate

Replica API 9 iunie 2018 | 02:33 444

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Varşovia, că Summitul NATO de la Bruxelles va fi încă o contribuţie la un viitor mai sigur al statelor membre.

"Summitul NATO va fi încă o contribuţie la un viitor al nostru mai sigur. La Summitul din Ţara Galilor am reacţionat prompt şi ferm la criza care izbucnise. La Summitul de la Varşovia am adoptat decizii istorice şi am avansat procesul de adaptare a NATO. Acum a venit momentul să continuăm să ne consolidăm securitatea. Statele din Formatul Bucureşti 9 au fost beneficiare ale măsurilor adoptate şi, în egală măsură, au contribuit la consolidarea posturii aliate de descurajare şi apărare şi la susţinerea partenerilor noştri. Trebuie să valorificăm acest moment şi să ne asigurăm că NATO este pregătit şi are capacitatea să îşi îndeplinească sarcinile", a afirmat Iohannis, la prima sesiune plenară a reuniunii la nivel înalt a Formatului Bucureşti 9, care are loc la Palatul Prezidenţial din capitala Poloniei.

El a arătat că de la înfiinţare şi până în prezent Formatul B 9 şi-a confirmat eficienţa.

Şeful statului român a subliniat că Summitul NATO trebuie să reafirme soliditatea Alianţei în ansamblu şi pe cea a legăturii transatlantice.

"Împărţirea echitabilă a responsabilităţilor contribuie la unitatea şi solidaritatea aliată şi, în egală măsură, la o Alianţă puternică. Aceasta este abordarea noastră principială", a precizat Klaus Iohannis.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sloganul haideti cu mine sa facem tara bine e valabil daca cel mai bun medic psiholog te consulta
3
0
Sprijinul si solidaritatea vin de la noi,romanii care avem bunul simt si durerea trecutului in ADN ! Iohannis a baut sampanie in numele poporului Roman,nu a si simtit ce simt romanii,polonezii,ceilalti implicati in ororile ultimului mare razboi. Iohannis este omul confortului,al protocolului,nu al iubirii de tara,al daruirii,al milei,compasiunii,a umanului. In regula,galgaie ce trebuie sa galgaie,stim toti,dartipul e miserupist fata de romani,ca si ala de dinaintea lui,ala caruia nici numele nu-l mai mentionez, sa nu va murdaresc simturile .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218