REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis: Regina Ana - unul dintre cele mai importante simboluri de înțelepciune, demnitate și reper de conduită

Iohannis: Regina Ana - unul dintre cele mai importante simboluri de înțelepciune, demnitate și reper de conduită

Replica API 2 august 2016 | 00:00 298

Președintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleanțe familiei regale, subliniind că Regina Ana va rămâne unul dintre cele mai importante simboluri de înțelepciune, demnitate și un reper deosebit de conduită morală.

"Majestatea Sa Regina Ana a României va rămâne pentru totdeauna în memoria și în sufletele noastre drept unul dintre cele mai importante simboluri de înțelepciune, demnitate și un reper deosebit de conduită morală. De-a lungul onorabilei sale vieți, Ana a României a fost expresia celor mai distinse valori de decență, devotament și dragoste față de țara al cărei nume l-a purtat", spune președintele Iohannis în mesaj, informează Administrația Prezidențială, care arată că șeful statului a primit cu profundă durere și tristețe vestea morții Reginei.

El precizează că Regina Ana a fost alături de Regele Mihai pe toată perioada "amarului exil" și a militat alături de acesta pentru propășirea României, menționând că turneele și misiunile diplomatice pentru aderarea țării la NATO și la Uniunea Europeana stau mărturie în acest sens.

"Doresc să transmit, în aceste clipe dificile, compasiunea și solidaritatea mea Majestății Sale Regelui Mihai și întregii Familii Regale", a completat Iohannis.

sursa: http://www.agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108