REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis: România este deplin solidară cu SUA şi îşi reafirmă hotărârea de a acţiona cu toate mijloacele pentru combaterea terorismulu

Iohannis: România este deplin solidară cu SUA şi îşi reafirmă hotărârea de a acţiona cu toate mijloacele pentru combaterea terorismulu

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:14 435

România condamnă ferm atacul terorist din SUA, soldat cu moartea a opt persoane şi cu rănirea altor 11, şi este deplin solidară cu Statele Unite, a declarat, miercuri dimineaţă, preşedintele Klaus Iohannis.

"România este deplin solidară cu Statele Unite, partenerul nostru strategic, şi îşi reafirmă hotărârea de a acţiona cu toate mijloacele pentru combaterea terorismului, care nu poate fi justificat prin nimic", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, în deschiderea Conferinţei femeilor francofone.

El a mai spus că România condamnă ferm acest atac terorist şi a transmis condoleanţe familiilor victimelor, scrie news.ro.

Opt oameni au fost ucişi şi alţi 11 au fost răniţi, marţi seară, după ce şoferul unui camion a intrat pe o pistă de biciclete din Manhattan. După ce a intrat în mulţime şi apoi a lovit un alt vehicul, suspectul a fost împuşcat de poliţie. Înainte de a fi împuşcat, el a făcut o declaraţie care a condus poliţia la concluzia că incidentul este unul terorist, iar ulterior anchetatorii au găsit în camion un bilet în care bărbatul afirmă că a acţionat în numele ISIS.

Atacatorul, în vârstă de 29 de ani, era căsătorit, avea doi copii, lucra pentru Uber şi locuia în prezent în New Jersey, scrie The Guardian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele este doar un om simplu,ajuns acolo impins de la spate de unii si apoi votat cu multa naivitate,nicidecum nu e un geniu al diplomatiei,al gandirii umane in general. Asa am avut noi ghinionul sa-i avem pe conducatorii de pana acum. Declaratiile lui sunt pure ziceri de complezenta si cam atat.De fapt pe Iohannis,ca si pe predecesorii lui il doare-n cur de romani,de soarta romanilor . El are ce are cu falosenia personala,cam ca Cioaba al tiganilor.
0
1
adanc si cu sete fix intre bucile lui donald
0
1
Sunt declaratii diplomatice. Pentru cei de mai jos, luati-va de Dragnea si de Guvern, nu de presedintele tarii.
1
0
cand spui "a actiona cu toate mijloacele pt combaterea terorismului" te gandesti sa iei tu arma in mana si sa te duci sa te bati cu aia din ISIS? Sau te gandesti ca mai gasesti un prost si falmand roman sa faca asta, murind pentru ca americanii sa traiasca mai bine?
0
1
Inteleg si cu declaratiile astea,este usor sa dai din fleanca. Noi nu suntem in stare sa combatem terorismul intern din partea clanurilor interlope,deja celebre si sfidatoare la adresa tuturor.Romanii merg pe strazi cu teama de a fi omorati brutal,schiloditi pe viata,umiliti de faptul ca infractorii au mai multa ocrotire din partea statului decat oamenii cinstiti.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614