REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iohannis s-a înscris în PNL şi ar putea deveni numărul 2 în partid

Iohannis s-a înscris în PNL şi ar putea deveni numărul 2 în partid

Replica API 21 februarie 2013 | 00:00 119

Mutare-surpriză înainte de alegeri

Mutare-surpriză înainte de alegeri

Mişcare surprinzătoare în politică: Klaus Iohannis, primarul Sibiului, s-a înscris în PNL, cu doar câteva zile înainte de alegerile interne din partid. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că din noua structură de conducere a liberalilor ar putea face parte şi un prim-vicepreşedinte, apreciind că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sau oricare alt coleg din partid ar putea fi propus pentru o astfel de funcţie. Antonescu a adăugat, însă, că va cere o derogare pentru ca Iohannis să poată candida.

Mai multe organizaţii locale ale PNL şi-a anunţat deja susţinerea pentru Klaus Iohannis în funcţia de prim-vicepreşedinte PNL. Întrebat dacă din noua formulă de conducere a PNL ar putea apărea şi o funcţie de prim-vicepreşedinte, Antonescu a răspuns că acest lucru ar putea fi posibil. În ceea ce priveşte posibilitatea ca primarul Klaus Iohannis să fie susţinut pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, Antonescu a răspuns, conform RTV.net: "Ar putea fi, din punctul meu de vedere, propus în orice funcţie ca şi oricare alt membru din PNL". "Domnul Iohannis este pregătit. Eu am spus şi la conferinţa de presă la care Klaus Iohannis şi-a anunţat opţiunea de a veni în PNL că eu îl doresc în conducerea partidului. Nu pot da detalii despre asta deoarece abia mâine (joi - n.r.) vom discuta mai întâi derogarea pe care Consiliul Naţional Executiv o dă, dacă o dă, pentru ocuparea unei funcţii de conducere, după aceea vom discuta statutul pentru a putea vedea ce funcţii de conducere avem şi cum se aleg ele şi după aceea probabil chiar în cursul zilei de mâine, după ce aceste elemente vor fi decise de colegii mei, de forurile statutare, nu am să fac un secret din propunerea pe care o voi susţine pentru dl. Iohannis", a mai spus Antonescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218