REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Iohannis s-a remarcat printr-un GEST UNIC, la Palatul Buckingham

Iohannis s-a remarcat printr-un GEST UNIC, la Palatul Buckingham

Replica API 3 decembrie 2019 | 00:00 214

Klaus Iohannis este prezent, marți, de la 20.00, ora României, la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern care participă la reuniunea NATO, la Palatul Buckingham.

La sosirea la Palat, Iohannis s-a remarcat printr-un gest unic în comparație cu ceilalți președinți de stat sau șefi de guvern care au participat la reuniune. Iohannis s-a dat jos din mașină și s-a dus pe partea opusă pentru a-și lua soția, pe Carmen Iohannis, cu care a urcat, de mână, scările palatului. Asta, în comparație cu omologii săi, care și-au așteptat consoartele în fața scărilor, fără a merge să le preia.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE PSD SI SUSTINATORILOR!!!
1
1
...da, un gest menit sa spele comportamentul lamentabil a d-nei Grapini si a altor neaveniti din Parlamentul Europei.
1
1
La ce bataie a mancat de la ea iti dai seama ca dulapul e patit
1
1
Cocalari psdisti puzderie, mai jos... Ce va foote grija de altu. Dupa ce ca sunteti batuti in cap cu pooola de dragnea, va mai bate si soarta, maimuistilor.
2
5
oooo! ce profund,ma cutremur tot
5
1
Unii dintre noi, dupa ce ca sunt tampiti, se mai si baga-n seama cu comentarii idioate. Asta nu-i plimbare, e reuniune NATO, deci este obligatorie prezenta. Apoi gestul de asi prelua sotia este absolut normal pt oamenii educati. Nesimtitii nu au cum sa inteleaga asta. Avem carente in educatie, de asta vezi golani care scuipa pe strada, barbati de cacat care merg alaturi de sotii si ele cara sacosa sau imping carutul prin magazine. Si tot de asta, florile se vand bine numai de 1 martie si pe 15 septembrie.
1
6
de gesturile lui de cacat.Iar a inceput cu plimbarile?.Carmen te-ai invoit de la scoala sau lipsesti motivat?.Poate verifica cineva daca este platita de invatamant cand se plimba cu laba trista de klaus???.
8
6
Intrebare retorica evident: isi mai au rostul aceste gesturi in conditiile in care femeile au mai multe drepturi decat barbatii? La drepturi egale, obligatii egale. Aceste.gesturi se impuneau cand femeia era si voia sa ramana doar feminina.
6
3
A facut o pla , a urcat primul pe scara si a ramas moldoveanca in urma !
8
7
Educatie nemteasca.E mai greu de inteles de unii care au lipsit de la scoala bunelor maniere.
14
9
Deci de asta nu se intorc moldovenii in tara !
7
4
Ficusului ii este frica de nevasta! Se stia
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369