REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Iohannis se întâlneşte la Washington cu directorul CIA, Mike Pompeo

Iohannis se întâlneşte la Washington cu directorul CIA, Mike Pompeo

Replica API 6 iunie 2017 | 00:39 308

Preşedintele Klaus Iohannis va avea marţi, în cadrul deplasării sale în Statele Unite ale Americii, o întâlnire cu directorul CIA, Mike Pompeo, informează Administraţia Prezidenţială.

Întâlnirea va avea loc la ora 14.30, ora locală, respectic ora 21.30, ora României.

Întrevederea preşedintelui cu şeful CIA nu a fost anunţată în prealabil de Administraţia Prezidenţială, atunci când au fost făcute publice detaliile vizitei în SUA.

Înaintea întâlnirii cu Mike Pompeo, preşedintele Klaus Iohannis va merge la Cimitirul Militar Arlington, unde va depune coroane de flori.

Preşedintele şi-a început vizita luni, urmând să primească distincţia Light Unto the Nations, oferită de Comitetul Americano-Iudeic, în semn de recunoaştere pentru impactul internaţional important în domeniul păcii, securităţii, democraţiei, promovării valorilor umane, scrie News.ro.

Pe 9 iunie, Klaus Iohannis va avea o întrevedere şi cu preşedintele SUA, Donald Trump.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu ai vrea sa discute cu Bechtel care ne-a tepuit, nu?? Cand a fost Ro vreo mare putere in zona? Iohannis e tot ce poate prezenta mai bun Ro in afara: vorbeste fluent engleza si are prestanta. Exodul de romani nu se produce din cauza lui, ci a guvernelor care au furat tara. Presedintele are puteri reduse, ca si in Germania. Nu uita ca investitiile germane in industria romaneasca sunt cele mai mari pe care le avem. Mai bine critica pe olteanul cu mustata care conduce guvernul si nu e in stare sa porneasca o autostrada vitala, fara de care francezii vor pleca in curand.
2
6
Din istoria recenta retinem ca in tarile in care s-a implicat CIA s-au produs mari cutremure economice,dezastre sociale. Ce cauta un presedinte la taclale cu niste securisti si nu cu importanti oameni de afaceri,cu industriasi ? Avem si noi securistii nostri ,destul de multil!Industrie nu avem,acolo trebuie lucrat,herr Iohannis! Asta a mers sa-si reprezinte propria imagine,moaca si nu pentru poporul roman schilodit de foame si boli,umilit si in plin exod.
5
0
de cand mortii ma-tii esti analist politic ? iar ai baut apa la caine ? ANIMALULE , MA-TA LUCRA LA SEDIUL PCR , ERA CU PIXUL CU MULTE PENITE , LA WC .
4
0
Decat cu rusii, mai bine cu americanii.
1
3
Poporul roman a facut pasi importanti cind lumea occidentala a ajutat in acest sens.Rusofonii sa taca din gura.
2
3
a devenit colonie. Altii ne spun ce trebuie facut in tara noastra
5
1
Aoleu,iar vine asta cu teme de facut ptr acasa pe care nu stie sa le explice!
5
1
Asta este pentru a lua acceptul sa o schimbe pe madam Kiovesi .. si a preda ceasul de la mana stanga a cucoanei ! Sigur este singura din tara asta ce are ceas cu reactive rapida a fortelor de paza de la americani...! Suntem de vai.... mama noastra...
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369