REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis: Solicit Guvernului să abandoneze demersurile privind graţierea şi modificarea Codurilor penale

Iohannis: Solicit Guvernului să abandoneze demersurile privind graţierea şi modificarea Codurilor penale

Replica API 31 ianuarie 2017 | 23:43 386

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis cere Guvernului „să abandoneze” demersurile privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, subliniind că „vocea oamenilor nu poate fi ignorată”. El subliniază că „România are doar de pierdut din prelungirea acestei situaţii care a scos zeci de mii de români în stradă”, notează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Neamtu' asta "de crede ca este" presedintele tarii sa justifice casele si faptul ca a omis sa-si plateasca impozitele pe veniturile din meditatii si din inchirierea caselor!
1
0
multi cred ca votul obtinut de partidul comunist PSD de peste 46% le da dreptul sa i-a orice masuri,ei trebuie sa tina cont si de ceilalti 54% car nu au votat sau nu au fost la vot cu partidul comunist PSD,dar acest lucru nu se poate intampla din partea acestor tortionari comunisti-securisti.In 1989 gorbaciov si Busch senior nu au vrut decat eliminarea fizica a lui ceusescu,ei au vrut numai mentinerea comunismului si jefuirea romaniei.
1
1
Dragnea cred ca se crede Isus si ne indeamna pe toti sa-i iertam pe cei care ne-au furat camasa si ne indeamna sa le dam si haina.Milos om si bun suflet mai are.Cand io iesii sa-l vedem si noi,...!
2
0
sa omita existenta unui pres. opozant indiferent de decizii si sa supuna direct parlamentului stiind ca o nulitate ca ..... face opozitie inclusiv poporului !
1
0
la faza asta, are dreptate Mutu...macar sa faca si el ceva in mandatul asta
4
1
sa ti dea o MUIE pe care o meriti javra nazista.
2
8
Chiar nu ai limita ignoi votul romanilor nu stiu cum ai ajuns presedinte de ce iti este frica de modificarea Codurilor penale de ordonanta provind gratierea
3
8
Bravo d-le presedinte, solicitarea este corecta ! Nu asta este prioritatea Romaniei acum. Este numai prioritatea lui Dragnea penalul, Tariceanu, O. Vasilescu, M. Voicu, ...etc. Da, prioritatea penalilor, ei si interese lor, ale lor si numai ale lor ! Sa le fie rusine !
8
5
drakului cinstitule...de padurile care ajung in Austria nu macani nimic javro ?.
6
6
Alo domnu presedinte despre Tinutul Secuiesc ce spune-ti? Cand iesim cu furcile in strada sa-i belim pe tradatorii de tara?!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614