REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Solicit Secţiei clarificarea rapidă a situaţiei în ceea ce priveşte dosarul pe numele lui Kovesi

Iohannis: Solicit Secţiei clarificarea rapidă a situaţiei în ceea ce priveşte dosarul pe numele lui Kovesi

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 200

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis solicită Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie clarificarea rapidă a situaţiei în ceea ce priveşte dosarul deschis pe numele fostului procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi.

"Solicit Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie corectitudine maximă, respectarea cu stricteţe a legii şi clarificarea rapidă a situaţiei în ceea ce priveşte dosarul deschis pe numele doamnei Laura Codruţa Kovesi, conducerea acestei secţii având o imensă răspundere în acest sens", se arată într-un comunicat de presă.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca a gresit sa plateasca.Este o Ancheta in curs si nu va mai dati cu parerea!
0
0
Cand era profesor de fizica dadea exemple de corectitudine minima si medie. Halal dascal, nici la biserica nu e primit. Cred ca corectitudinea maxima o mosteneste de la AH, mentorul
1
0
Cine dracu il mai asculta pe plavanu asta??Autist retardat...du-te ba handicapatule la puscarie...sa vedem daca si acolo o sa te simti ,,confortabil"!
3
1
Si noi solicitam justitiei romane sa treaca mai repede la confiscarea vilei Plavanului, intrucat s-a dovedit ca a fost ciordita.Si mai cerem sa se verifica si cu celelalte 5 casoaie ce meditatii a dat la fizica, restituirea imobilelor catre Forumul nemtesc, cum a varuit blocurile., etc.
4
2
justitia nu se face alandala sa respectam ordinea mai intai era Cami la rand parca se amanase prin vara toamna iarna si dupa aceea urmeaza Codrutzi ce zici herr?
3
2
Da, Ciolannis, se va rezolva "de indata", asa cum intelegi tu termenul. Pe de alta parte, cine-ti da tie voie sa te amesteci in justitie?! De ce intervii intr-un dosar aflat in lucru? Cat de ipocrit e Ciolannis! Cand are interes, orice e posibil in ce-l priveste pe fariseul asta...
11
7
Daaaa ce ma neamtule nu ai incredere in justitia Romana,. esti inculpat demisia.
9
7
Cu presedintele tarii. Cel mai bun! Roman de nationalitate germana!
7
6
probabil ii este frica ca ii vine randul
15
7
Pune presiune pe cei care o investigheaza!
15
7
degeaba tipi si te dai cu curul de pamant ,dupa alegeri iti vine si tie randul, cum spun prietenii tai pe aici tic- tac tic -tac!Apropo acum nu mai zbieri ca penalii sa-si dea demisia?PNL cum ramane cusa faca un pas in spate ? USR fara penali in functii ce ne facem acum?
17
6
Ne lashi ? Pa ! Shi pusi !
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218