REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iohannis: Sprijin demersul Guvernului privind angajarea răspunderii; este calea corectă

Iohannis: Sprijin demersul Guvernului privind angajarea răspunderii; este calea corectă

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 423

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că sprijină demersul Guvernului de a-şi angaja răspunderea în Parlament cu privire la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Astăzi, Guvernul a decis să îşi asume răspunderea pe modificarea legii alegerii primarilor, în speţă se doreşte revenirea la alegerea în două tururi. Este o alegere foarte potrivită pe care a făcut-o Guvernul şi îi sprijin total în acest demers. Este calea corectă pentru alegerea unui primar. (...) Îi încurajez să meargă mai departe", a arătat preşedintele Iohannis într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

În şedinţa de guvern de joi, premierul Ludovic Orban a anunţat că Executivul îşi va angaja răspunderea în Parlament privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zdreanta hitlerista! traficant de copii cu dosare penale tinute la blat de 30 ani !
6
0
parca se vede o realizare, dar mai are mult!
0
4
Asumarea raspunderii inseamna de fapt ca or sa face ce ii taie dovleacul,fara sa fie luate in considerare eventuale pagube si nici umilirea romanilor. Singura consecinta este ca in caz ca iese prost,cei ce-si ,,asuma raspunderea'' cica nu vor mai fi votati,ca cica romanii se desteapta si aleg altceva. Pe dracu',viata a aratat ca romanii baltesc in ignoranta profunda si continua sa voteze tiriplici si ticalosi care le fac viata amara,ba chiar aleg sa voteze impotriva celor ce s-a demonstrate ca au facut macar un pic de bine. Tot populimea se alatura campaniilor de batjocorire a valorilor.
4
0
Era PSD la guvernare si isi asuma raspunderea, era o masura imorala, daca este ideea mea este normala.
6
0
Noi cetatenii, daca nu se anuleaza pensiile speciale,nu se reduc salariile si pensiile nesimtite, nu se dau afara pensionarii din sistemul bugetar, nu vom mai sprijini acest guvern !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102