REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Sunt împotriva traseismului. Cel mai important partid să dea un exemplu demn de urmat

Iohannis: Sunt împotriva traseismului. Cel mai important partid să dea un exemplu demn de urmat

Replica API 2 septembrie 2020 | 19:15 1095

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat miercuri că nu este de acord cu traseismul politic şi şi-a exprimat speranţa că PNL va da un exemplu "demn de urmat" în acest domeniu.

Klaus Iohannis

"Eu reiterez ce am mai spus. Eu sunt împotriva acestui traseism politic. Ba, mai mult, am avut diferite întâlniri şi cu foşti colegi, colege din PNL şi le-am spus şi lor acest lucru, dar evident cazuri punctuale au apărut şi trebuie să spun încă o dată: eu sunt împotriva traseismului politic şi sper să prind vremea în politica românească când acest traseism nu se mai practică. (...) Probabil se va ţine cont din ce în ce mai mult (de punctul meu de vedere în privinţa traseismului, n.r.). Cel puţin aceasta ar fi speranţa mea, ca cel mai important partid acum de pe scena politică să dea un exemplu demn de urmat şi în acest domeniu", a afirmat şeful statului, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Pe de altă parte, întrebat cum îşi explică faptul că UDMR a boicotat votul moţiunii de cenzură, preşedintele a declarat că nu cunoaşte motivele care au stat în spatele acestei decizii.

"Am urmărit şi eu cu oarece surprindere aceste schimbări de atitudine, pe parcursul zilei, dar, din păcate nu am aceste informaţii, ca să vă lămuresc, va trebui să întrebaţi la UDMR de ce şi-au schimbat atitudinea pe parcursul zilei. (...) Nu cunosc motivaţia şi nu îmi permit să fac presupuneri", a precizat Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici ustueoi nu a mancat nici gura nu ii pute.
0
0
Da jigodie, asa e, muri-ar ma-ta!
2
0
Daa... Sunteti impotriva...?? Dar ionescu de la harsova dc a plecat de la alde sau de unde pizda masii a plecat la Pnl?
5
0
Hahahaaaaa! Zau ?
6
1
Ce blestem pe noi
6
1
Sa imi sugi pula pe la spate
8
1
Esti pe dracul sa te ia de incom Mb
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218