REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis: Vom avea grijă ca tot ce e necesar pentru Suceava şi comunele din jur să şi ajungă acolo

Iohannis: Vom avea grijă ca tot ce e necesar pentru Suceava şi comunele din jur să şi ajungă acolo

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 826

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat marţi că măsurile de carantinare au fost necesare în Suceava şi le-a transmis sucevenilor un mesaj de încurajare.

"Un gând bun şi o încurajare pentru suceveni. A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru municipiul Suceava şi comunele care înconjoară municipiul Suceava. Această măsură a fost luată la timp, a fost necesară, decizia autorităţilor este cea corectă, dar, dragi suceveni, nu sunteţi singuri, suntem cu toţii în gând alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru municipiul Suceava şi comunele din jur să şi ajungă acolo", a spus şeful statului într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

El le-a solicitat sucevenilor să respecte măsurile impuse de autorităţi.

"Vă rog din suflet, respectaţi ceea ce autorităţile impun. Respectaţi normele de deplasare, respectaţi normele de igienă, respectaţi normele de distanţare socială. Nu ieşiţi din casă decât atunci când este absolut necesar. Când vă întâlniţi cu alte persoane, evitaţi orice contact fizic, nu vă daţi mâna, nu vă îmbrăţişaţi. Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja şi pentru a îngrădi răspândirea virusului. Nu uitaţi: suntem alături de voi", a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat. În timpul şedinţei, şeful statului a purtat mască de protecţie.

Premierul, miniştrii, şeful DSU şi consilierul prezidenţial Diana Păun au purtat atât mască de protecţie, cât şi mănuşi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii dai incurajari lui mata in Germania , nu noua ,noi nu avem nevoie de incurajari ci de mijloace de protectie impotriva bolii.Sa speram ca iei virusul si cazi pe mana unui doctor infectat lepra ordinara.
0
0
Tarziu!Foarte tarziu!Si probabil degeaba.
2
0
kkt mare afara c-a vandut tara jidanilor,poate numai dobrogea care aceeasi marime ca si jidania a facut si un targ pe seama acestei boli inventate de mosad sau cia,chinezoii i-au dat la gioale neavand de ce s-o prelungeasca pe cand italienii,spaniolii proifita de ea si scapa de pensiile speciale
0
1
vom ,vom ,vom asta inseamna doar intentie si atat.INTENTIA sa facem sa dregem si mesaje de incurajare .Adica curaj dragi suceveni ca atat va ramas si va mai dau si de la mine ceva.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920