REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iolu: Premierul Cioloş va merge în Parlament. Iniţiativa lui Dragnea e foarte bună

Iolu: Premierul Cioloş va merge în Parlament. Iniţiativa lui Dragnea e foarte bună

Replica API 9 septembrie 2016 | 01:49 356

Premierul Dacian Cioloș va merge în Parlament pentru a prezenta situația economică a României, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"E foarte bună inițiativa președintelui PSD pentru că va da posibilitatea premierului Dacian Cioloș să meargă în Parlament și să arate că datele economice din acest an sunt foarte bune. E vorba de o creștere economică de 6% în trimestrul doi, sunt încasări peste program. (...) Este și o bună posibilitate de a atrage atenția în Parlament asupra inițiativelor legislative care pun presiune pe buget și, pe cale de consecință, pe deficitul bugetar stabilit tot de Parlament. Prim-ministrul va merge în Parlament așa cum a făcut-o de fiecare dată și așteaptă doar să fie stabilită data conform procedurilor de acolo", a precizat Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.

El a adăugat că premierul Dacian Cioloș și președintele PSD, Liviu Dragnea, nu au discutat telefonic pe acest subiect, dar răspunsul Guvernului survine scrisorii deschise transmise joi de liderul social-democrat.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis joi o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloș în care îi solicită acestuia o poziție oficială a Guvernului referitoare la măsuri "care îi îngrijorează pe cetățeni", între care plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activități independente prin schimbarea Codului fiscal.

Liviu Dragnea, scrisoare deschisă către Dacian Cioloş: Vă rog să prezentaţi de urgenţă un raport privind situaţia economică a ţării

De asemenea, liderul social-democraților i-a solicitat prim-ministrului să prezinte "de urgență în fața Camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situația economică reală a țării".

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367