REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ion Cristoiu, editorialist:

Ion Cristoiu, editorialist:

Replica API 19 noiembrie 2018 | 00:00 265

"Nu cred în Facebook, sunt unul dintre oameni care scrie în fiecare zi, am comentarii pe blog, nu le citesc niciodată, scriu de trei ani. Indiferent despre ce scriu, și despre Fecioara Maria, ei se înjură între ei. Niciunul dintre cei care comentează textele mele nu citesc"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era smecher pleticu asta inca de pe vremea lu Ceasca il sponsoriza Carciog avea sclavul asta in casa ce voi nu visati pe atunci,pe langa video si tv ce produse ce viata...dupa revolutie au pus mana pe ziare si au inceput si dai cu manipulare dai cu presa de scandal dai cu formarea de cadre ca de...trebuia si uite asa tripleta Strutul Porcul si Mazarichea care era defapt quinta sparta si as pe maneca de la pardesiul de chasmire.Bai peltic slugoi mai mare ca tine n am vazut ar trebui sa te arestam pana vine Ghita
3
1
Facebook este doar o platforma utilizata de toata lumea,prosti si destepti la un loc. Aqsa cum nu-ti pierzi timpul stand de vorba cu un prost,poti evita sa citesti chiar tot ce e pe Facebook. Cu discernamant te poti descurca in hatisul ala,ca doar si pe strada nu calci in cacat doar pentru ca exista acolo. Ocolesti si gata.Toti au dreptul sa foloseasca Facebook-ul,adica si prostii au dreptul asta,si ei sunt oameni care vor sa comunice intre ei.
3
0
Facebook-ul nu-i pentru expirati ca el,facebook-ul nu-i pentru bolsevici ca el..Ceausescu nu ar fi ingaduit asa ceva.Pe pagina ta de facebook trebuie sa participi la discutii, trebuie sa-ti atragi prieteni,trebuie sa dai si de la tine.Pe pagina ta de facebook trebuie sa mai si asculti nu numai sa-ti impui o parere.Bolsevicii nu sunt in stare sa asculte.Bolsevicii se cred unici si atotstiutori.Vei muri prost,expirat si cu parerile tale invechite.Cimitirul este plin de genii ca tine ,Cristoiule.Hai sictir mosule !
3
1
Comunistul sa taca din gura.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218