REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Replica API

Replica API

Replica API 14 octombrie 2014 | 23:40 233

Ion Cristoiu: Prin dezvăluirea de la Realitatea Tv, Traian Băsescu l-a făcut pe Victor Ponta președintele României

Jurnalistul Ion Cristoiu a publicat pe blogul personal un editorial despre cum percepe dezvăluirea lui Traian Băsescu referitoare la Victor Ponta și posibilele efecte ale unui astfel de anunț din partea șefului statului.

”Traian Băsescu a venit decis să facă dezvăluirea. Îl știu prea bine pe Traian Băsescu (i-am luat interviuri din 2004 până de curând) ca să nu fiu convins că spune doar ceea ce vrea el să spună pe televizor. Telespectatorii au văzut c-a venit pregătit cu o mapă roșie, în care se aflau documentele cu pricina. Doar n-o să credeți că Traian Băsescu a cărat mapa cu el, zicându-și, să am argumente în caz de-mi scapă porumbelul din gură”, consideră jurnalistul.

”N-am nici o îndoială că Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE. Am scris de vreo câteva ori despre asta. Numai că din punct de vedere juridic, în cazul Ponta, Traian Băsescu n-a dovedit nimic. Hotărîrea de Guvern, singura dovadă, poate fi oricând explicată de Victor Ponta ca urmare a intervenției SIE de a secretiza și pe foștii ofițeri acoperiți, întrucît deconspirarea lor ar da mari bătăi de cap României cu aliații occidentali. Victor Ponta a lucrat în perioada respectivă cu procuroarea Tribunalului internațional Carla del Ponte. În orice moment, el ar putea spune că dezvăluirea ipostazei de ofițer acoperit pe lângă Carla del Ponte ar face-o pe distinsa să se supere pe porcii de români care au spionat-o”, explică Ion Cristoiu.

”Lui Victor Ponta, dezvăluirea nu-i va produce nici un rău electoral. Dimpotrivă. Când a fost întrebat despre asta a răspuns că n-a fost ofițer acoperit, dar și dacă ar fi fost, tot n-ar recunoaște-o. Așa cred că va răspunde și acum. (…) În concluzie, prin dezvăluirea de la Realitatea Tv, Traian Băsescu l-a făcut pe Victor Ponta președintele României!”, a scris Cristoiu pe blogul personal (http://www.cristoiublog.ro/)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108