REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ion Dumitrache: Nu există vreun nume impus pentru candidatul PSD la Primăria Constanţa sau la nivelul organizaţiei

Ion Dumitrache: Nu există vreun nume impus pentru candidatul PSD la Primăria Constanţa sau la nivelul organizaţiei

Replica API 11 august 2022 | 21:43 2749

Ion Dumitrache, președintele Organizației PSD a municipiului Constanța a declarat că nu există vreun nume impus pentru candidatul PSD la Primăria Constanţa sau la nivelul organizaţiei.

Ion Dumitrache

„Constat cu mirare că există mulți specialiști în problema candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Constanța. Mulți, dar nici unul factor de decizie în Organizația Municipală PSD Constanța. Cea în cadrul căreia se va lua decizia referitoare la candidatul social-democraților la alegerile din 2024.

Apreciem interesul pentru acest subiect, ceea ce demonstrează că PSD Constanța este o forță politică importantă. Mai mult decât atât, considerăm că vehicularea unor nume- fie și ca speculații jurnalistice- demonstrează o realitate evidentă: Organizația Municipală are mulți membri apți să intre în bătălia electorală din anul 2024. Și să o și câștige!

Am putea face o lungă listă cu nume care au dovedit că sunt profesioniști în domeniile lor, că au avut o implicare constantă în organizația nostră. Sau că sunt pregătiți în materie de administrație publică locală să preia și să rezolve multiplele și gravele probleme din municipiul Constanța. Toți sunt capabili să facă, într-adevăr, Constanța Altfel. Nu în felul deplorabil în care se află la acest moment!

Vreau să subliniez, spre știința și înțelegerea tuturor celor interesați: la acest moment, NU EXISTĂ o persoană desemnată pentru candidatura la Primăria Constanța! Nici la nivelul Organizației Municipale, nici la cel al Organizației Județene și nici vreun nume impus -sau măcar sugerat -de conducerea centrală a PSD!

Nimeni nu a propus nimănui așa ceva! Nimeni nu scoate această funcție la mezat! Nici măcar în glumă nu au existat discuții pe acest subiect! Explicația în favoarea celor susținute mai sus este simplă: candidatul PSD Constanța va fi stabilit în urma realizării unui profil de candidat și a unor cercetări sociologice realizate de profesioniști în domeniu.

Pentru PSD Constanța, stabilirea candidaților la alegerilor din 2024 este o chestiune serioasă! Social- democrații de la municipiu, dar și de la județ doresc să câștige toate scrutinele din acel an, asumându-și responsabilitatea față de cetățenii din municipiul și județul Constanța.

În rest, apreciem interesul pentru PSD Constanța sub toate aspectele lui.

Închei prin a mulțumi, anticipat, celor care- înainte de a da drumul unor informații cel puțin discutabile - ne contactează pentru a afla datele reale ale subiectelor de interes, în viziunea dumnealor“, a declarat președintele Organizației PSD a municipiului Constanța, Ion Dumitrache.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi hoti Dumitrache si Stroe alegeti
1
0
Brailoiu. Daca nu e bun, macar ne distram.
0
0
Toate partidele au promovat numai hotzi si corupti,ca uni au fost destepti sau alti p****i asta nici nu a contat,oameni trebuiau sa fie cu defecte pentru ca ei sa joace cum ii ordonau sefii partidului si astia au furat bani Romaniei pentru ei si pentru partidele lor;acum pe cine sa mai voteze romani dintre: PSD;PNL;USR;UDMR !!!?si stati ca poate vor vota AURul lui Simion adica varianta la rau care este ceva si mai rau.
0
0
pune o pe p*****a aia de fata a ta primar ,asta chiar ar fii de rasul curci
0
0
2 indivizi pe care Mazare a facut de multe ori pipi. Nu ii baga in seama pt ca miroseau urat.
0
0
in ultima vreme PSD Constanta are la vot rezultate catastrofale. S-or fi saturat baietii!
1
0
m****s ciobanel de la org mangalia un tinar deosebit,inteligent,si un bun gospodar
0
0
Singura legatura intre F. Stroe, I. Dumitrache si PSD este accesul la putere. Niciunul nu duce o politica sociala si nu au nimic de a face cu ideologia social democrata. Este o discrepanta imensa intre bogatia lor si saracia celor multi. Intr-adevar sunt profesionisti in domeniul lor.
0
0
Cand va duceti ma la puscarie??? jefuitorilor, mizerii securiste, turnatori nenorociti, tu si Stroe. Ati furat zeci de milioane de euro, hoteluri, tot ce ati atins ati trecut pe numele vostru!!
0
0
Ala cu freza de ginere mort mai candideaza?
0
1
nu vor mai conduce mult timp justitia din constanta. din cauza lor constanta ocupa locul 1 la coruptia din justitie rusine mare!
0
0
Stroie si Dumitrache ramasitile clanului Mazare care au turnat crezand ca scapa de puscarie N-au nici o sansa ca au continuat sa faca ce facea mascariciul La stroie deja se strange latul a sarit calul cu spagile dar nu stie ca deja au inceput sa-l toarne la DNA pagubitii Succes
1
0
Dumitrache si Stroe doi hoti ,au furat si fura in continuare .Au pus stapanire pe tot ce inseamna port si fac ce vor, Justitia Constanteana doarme in ghete.
1
0
Minti lepra , si tu si puscarisul Stroe Felix ... Ati distrus securisti nenorociti ce sunteti psdul Ctei. Visati fynctii pt ca puscaria bate la usa. A voastra ! Stia Mazare de ce va muit si s-a pisat pe voi, naparcilor !
2
0
PSD nu mai exista. Exista doar cadavre politice cum sunt LUNGOCI, TUTUIANU, restul nu sunt nici macar cadavre.
1
0
Daca mai puneti la APC oameni ca Dugaiasu si Pascu nu aveti sanse
1
0
psd constanta nu exista , nu are nimic nu aveti NIMIC . asa ca lasa ne cu minciunile
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614