REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ion Mincă, mesaj către Leo Tănase: “Independentul” Zanfir Iorguş este un client frecvent al procurorilor DNA

Ion Mincă, mesaj către Leo Tănase: “Independentul” Zanfir Iorguş este un client frecvent al procurorilor DNA

Replica API 29 aprilie 2016 | 00:20 285

Ion Mincă

Ion Mincă, preşedintele PRM Mangalia, critică dur atitudinea şefului ALDE Mangalia, Leonard Tănase, susţinător al candidatului independent Zanfir Iorguş. „La doar câteva zile de la instalarea în funcţie deja vă adresaţi membrilor ALDE de parcă le-aţi fi stăpân, fără să îi cunoaşteţi, fără să le ştiţi problemele pe care le au, ca cetăţeni, căci, dincolo de simpatiile politice, aceşti oameni au necazurile şi problemele lor, pe care nu le ştiţi, că nu aveţi de unde! Am luat act, cu stupoare, de comunicatul de presă pe care l-aţi emis ieri, miercuri 27 aprilie, în care îndemnaţi locuitorii Mangaliei să voteze pe un oarecare Iorguş pe care cu atâta aplomb îl susţineţi. “Independentul” Zanfir Iorguş este un client frecvent al procurorilor DNA. Mă stupefiază lipsa dumneavoastră de memorie“, îi transmite Ion Mincă.

„Ce interes personal aveți în această așa-zisă susținere a lui Iorguș? Ați făcut vreun sondaj de opinie printre membrii ALDE ca să vedeți care e părerea lor despre Iorgus? A, sunteți președintele lor de doar câteva zile, când să-i întrebați? De fapt, prin comunicatul de presă pe care l-ați emis ieri demonstrati un singur lucru: acela că nu vă pasă în niciun fel de ceea ce își doresc membrii dvs, ci vă urmăriți fix un interes personal! Ce v-a promis Iorgus contra acestui mic serviciu? Vreun acționariat în puzderia de firme pe care a furat banii primăriei“, mai întreabă șeful PRM Mangalia. Mincă a ținut să-i reamintească lui Tănase dar și celor care au uitat că, în mandarul său interimar, a făcut ceva pentru mangalioți,a tunci când Iorguș i-a lăsat în frig, în plină iarnă.

„Mangalia a fost distrusă nu în 8 ani, ci în 20 de ani de când niște infractori notorii, printre care și Iorgus al dvs (și mai ales EL!), au pus gheara pe Primăria Mangalia, și-au furat bietul oraș și-au furat de la bieții lui locuitori tot ce se putea fura, mai ales le-au furat VIITORUL! Cât privește Mangalia care a stat în frig, vă reamintesc ca exact Zanfir Iorgus al dvs a lăsat Mangalia în frig și, eu, nimeni altcineva, eu, consilierul local Ion Mincă - primar interimar in 2008, atunci cand Iorguș a făcut nenorocirea, m-am zbătut să scot din frig Mangalia, și am și reușit!

Neavând memorie bună, nu vă amintiți acest aspect, și nici nu e necesar să o faceți, este suficient că locuitorii Mangaliei știu cine le-a redat căldura în case atunci când Iorgus al dvs îi lăsase în frig!“, a spus Mincă. „Pe de alta parte, daca Tanase il sustine pe inculpatul Zanfir Iorgus inseamna ca ii susține si pe cei doi consilieri locali pe care i-a cărat cu el din PSD, în PSD când era primar Iorguș având 5 consilieri locali, pe 3 i-a lăsat în PSD, doi și i-a cărat cu el in ALDE. Ce credibilitate au acestia doi având în vedere că atâta timp au stat în preajma unui infractor notoriu, naravindu-se in rele de la el?“, a conchis Mincă.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102