REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ion Popa, despre posibila candidatură a lui Tăriceanu, la prezidenţiale: toți îi vor susține candidatura, în frunte cu Dragnea

Ion Popa, despre posibila candidatură a lui Tăriceanu, la prezidenţiale: toți îi vor susține candidatura, în frunte cu Dragnea

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:57 419

Călin Popescu Tăriceanu își dorește cu ardoare să candideze la alegerile prezidenţiale, susținut fiind, atât de ALDE, cât şi de PSD. Chiar Liviu Dragnea a anunţat că este deschisă posibilitatea unui candidat unic al coaliţiei în alegerile de la finalul lui 2019, din partea ALDE. Însă, îl va susține Dragnea pe Călin Popescu Tăriceanu? Președintele organizației județene a ALDE Constanța, Ion Popa, spune căe xistă această posibilitate, chiar dacă va fi un drum lung. ”Sunt un om care-l cunoaște bine de Călin Popescu Tăriceanu. Cunoscându-l foarte bine, pot să spun că este cel mai bun candidat la prezidențiale. Desemnarea candidatului comun PSD-ALDE se face parcurgând niște pași, prevăzuți de statul celor două partide. În momentul în care se va lua o decizie definitivă în interiorul PSD de susținere a lui Călin Popescu Tăriceanu, cred că toți îi vor susține candidatura, în frunte cu Dragnea. Dar, mai este mult până atunci!”, a spus Popa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
1
0
se auto-propun.hooo usurel mai baieti,mai trebuie sa fiti si votati,nuuu?Sau stiti cumva ca deja ati castigat alegerile''anticipat''???Ca doar se stie ca in tiliorman voteaza si moroii,nuuu???
3
0
Doar un cuvant: Petromidia.
3
0
In PSD si ALDE a intrat pesta porcina! Ce masuri trebuiesc luate? Toate animalele eutanasiate, nu?
4
1
ar fi cea mai grea palma pe obrazul tarii- acesti nemernici nu au inteles nimic dupa data de 10 august- categoric diaspora nu va vota gazarea
4
1
Sa ne fereasca Dumnezeu.....dupa privire se vede ca e om rau. Au nenorocit tara si vor s-o faca in continuare cu acest netrebnic....auzi la ei ce visuri marete au!
7
1
O sluga care l-a servit pe dinu patriciu si i-a dat Petromidia aproape pe gratis, cand a fost premierul Romaniei. Tara il platea bine si iuda asta facea jocurile banditilor care au jecmaint tara si pe noi toti!
9
0
curios, exista presedinte de puscarie?
6
0
Bine ca n-o sa-l voteze nimeni!!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920