REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ion Țiriac, hotărât să demisioneze de la Federația Română de Tenis: 'E inadmisibil ce se întâmplă'

Ion Țiriac, hotărât să demisioneze de la Federația Română de Tenis: 'E inadmisibil ce se întâmplă'

Replica API 8 martie 2021 | 22:29 1871

Ion Țiriac (81 de ani), actualul președinte al Federației Române de Tenis, pare hotărât să demisioneze din funcția pe care o deține din iunie 2019. Nemulțumit că FRT nu a primit nici acum finanțările promise din partea Ministerului Tineretului și Sportului, miliardarul n-ar mai dori să stea prea mult timp în fruntea Federației.

Ion Țiriac

Invitat săptămâna acesta la GSP Live, George Cosac (53 de ani), fost președinte al FRT, a dezvăluit care sunt intențiile lui Ion Țiriac.

„Domnul Țiriac e extrem de dezamăgit. Și-a dorit foarte mult să vină și să ajute, dar nu și-a putut imagina că, într-o Românie a secolului 21, se poate bloca dezvoltarea unor copii. El n-a știut ce se întâmplă în instanță. Au fost zeci de termene în care ne plimbam pe acolo și eram amânați de la un termen la celălalt. Probabil că va demisiona. Chiar mi-a explicat și mi-a zis: `E inadmisibil ce se întâmplă într-o țară democratică, să boicotezi în asemenea hal...`.

Vom vedea dacă revin. Nu putem lăsa lucrurile așa. Sunt foarte multe proiecte și vrem să ducem la capăt toate procesele intentate. Chiar dacă avem familii și copii, nu putem renunța la lucrurile începute, astfel încât Federația să-și recupereze toate pierderile din această perioadă”, a spus Cosac, la GSP Live, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem un neam blestemat sa barfeasca si distruga pe oricine se ridica sau realizeaza ceva daca este roman. Daca este strain poate sta in capul mesei, sa fure, sa ne injoseasca, nimeni nu spune nimic. Tiriac a muncit de mic si a facut bani si relatii in strainatate iar acum la batranete vrea sa lase ceva romanilor si nici asta nu e lasat sa faca. Urata natie!
5
0
Daca roumania vrea sa ia MUIE pana ce termina mandatul acest killer pe nume sskwj atunci sa o suga
3
2
a venit in 90 cu bani in buzunar. N-a furat din buget ca pesedeii !
7
3
ce mai vrea hotul asta batran,a venit in 90 cu niste rachete de tenis si a furat tot ce putut chiar si anul trecut a castigat 500 milioane de euroi dupa ce a vandut un teren la dumbravita langa timisoara,pusese ochii si pe arena bnr,dar acolo a dat peste jidanescu care ia pus pofta-n cui,neam de curva si tigan
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614