19.4° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
19.4° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Ion Ţiriac ştie ce probleme o împiedică pe Simona Halep să revină în top

Replica API 9 august 2022 1418

Ion Ţiriac a vorbit despre problemele pe care le are Simona Halep în circuitul WTA şi de ce nu reuşeşte românca să revină în elita tenisului, notează sportbull.ro.

Ion Țiriac este convins că problemele de ordin fizic au stopat ascensiunea fostului lider mondial. „N-aș vrea să vorbesc mult despre Simona, pentru că ea are viața ei, a făcut lucruri extraordinare, e o femeie tânără. Nu pot s-o compar cu Nadal, pentru că e un pic diferită treaba…să aibă grijă de fizic, că de acolo i se trage absolut tot ce i se trage!

Și apoi, cu tot respectul, Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază. Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3. La 14 ani, trebuia ca Halep să facă cele patru-cinci ore pe zi de antrenament, pe care nu le-a făcut. A avut extraordinar de mult talent, dar uite că fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani, e prea târziu. La vârsta asta, pui deja ultima rotiță.”, a declarat Țiriac, conform gsp.ro, citează stiripesurse.ro.

Dar magnatul nu s-a oprit aici. Ţiriac ştie de ce Halep a abandonat în meciul cu Anna Kalinskaya din optimile de la Washington, după ce a acuzat stări de rău din cauza căldurii. „Washington e ceva complet separat. Sunt 40 de grade, umiditate de 130%!

Dintotdeauna, una dintre cele mai mari plăceri ale mele, o spun cu ironie, a fost când am jucat sfert de finală la Washington cu Stan Smith. Am câștigat meciul și, imediat după aceea, el a plecat la spital. Foarte puțini rezistă la acele temperaturi.

Eu nu am văzut nici măcar o minge de-ale Simonei la Wimbledon. Dar, pe hârtie, matematic, n-avea cum să piardă Wimbledon anul acesta”, a afirmat Țiriac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

asta de oaie bezmetica? I-a apus demult cariera dar nu are bunul simt sa-si vada de viata personala!
0
0
ce-ar fi sa ti-o pupi tu in cour pe marea sportiva?
0
0
Atat poate oaia!!!
0
0
Noi comentam de pe margine, dar Simona, indiferent de pozitia in clasament, ramane o mare sportiva, careia trebuie sa ii multumim ca a adus faima Romaniei.
0
0

Sport

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620