REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ionel CHIRIȚĂ și-a dat DEMISIA din funcția de CONSILIER onorific al lui ORBAN

Ionel CHIRIȚĂ și-a dat DEMISIA din funcția de CONSILIER onorific al lui ORBAN

Replica API 4 august 2020 | 00:00 1693

Ionel Chiriță și-a dat demisia din funcția de consilier onorific al lui Orban! Aceasta vine ca un protest prin care dorește să sancţioneze deciziile politice luate de liderii judeţeni ai PNL şi a convenţei demonstrate de refuzul de a avea un dialog pe această temă, decizii care afectează grav din punct de vedere politic, civic şi moral perspectiva economică şi socială a comunităţii din Hârşova.

Ionel Chiriță

"Am luat această hotărâre întrucât datorită ataşamentului şi devotamentului meu pentru Hârşova, oraşul în care trăiesc, nu pot accepta un troc politic, meschin, în care o mână de politicieni mărunţi şi-au aranjat interesele personale sau de grup într-un mod cinic, excluzând din analizele premergătoare deciziilor luate, tocmai interesele hârşovenilor de bună credinţă, motivaţie a acţiunii pe care noi liberalii din Hârşova am avut-o ca prim obiectiv în toţi cei treizeci de ani de activitate politică locală", spune Chiriță.

"Domnule Preşedinte al PNL,

Eu nu am acceptat vreodată compromisuri care să ne compromită, pe mine sau pe vreunul din liberalii hârşoveni, ştiind că aceştia ne-au fost alături tot timpul. Ataşamentul lor a făcut ca anul trecut să fim câştigători în toate scrutinele electorale, iar acum ei şi speranţele lor sunt neluate în seamă pentru interese josnice, de neacceptat" a mai continuat el.

"Este revoltător să vedem că ceea ce noi la Hârşova considerăm ca fiind principii fundamentale ale valorilor unei societăţi normale, poate fi considerat altfel de liderii judeţeni şi că liderii naţionali pot accepta răsturnarea valorilor pe care partidul și le-a asumat de-a lungul anilor.

Îi contestă pe candidații cu probleme penale

"BPL PNL Hârşova a decis în unanimitate, în mai multe rânduri, pe parcursul ultimilor ani să nu accepte pe listele de candidaţi ale PNL Hârşova persoane ale căror fapte sunt cercetate penal de organele judiciare, arătând că susţine iniţiativa “Fără penali în funcţii publice”; să nu accepte pe listele de candidaţi ale PNL Hârşova persoane care au deţinut funcţii alese (primar, viceprimar sau consilieri locali) ca urmare a apartenenţei la alte partide, arătând că este împotriva traseismului politic.

Noi, cei din Organizaţia Hârşova, SUNTEM MÂNDRII DE ACESTE DECIZII", a completat Chiriță.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
100 de mii de coco
0
0
Miroase a schimbare la Harsova.
0
0
IONESCU IA SUPT PULA LUI TARICEANU ACUM SA MUTAT LA ORBAN SA O DEA SI PE AVOCATA PULI LA PULA DOAR SA IASA PRIMAR
2
0
Chirita este cel mai mare hot. Cerea spaga din toate pozitiile .
1
0
este o ruina. In afara blocarii zonei centrale, nu poti vedea decat tiganie si caini. Aveau o cariera de piatra, a inchis-o un primar Nadrag si pe aia. Alta industrie, nu mai au.
5
1
Nu stiu ce a fost asta inainte de 1990 dar in poza asta arata exact ca fosti activisti de partid sau presedinti de C.A.Peuri si acum spune ca este liberal,de unde liberal ma? asta este un fost comunist care ca multi alti s-au"orientat"dupa 1990,sau traseisti politici spunetii cum vreti.
2
0
Se trsieste bine in politica, fatza lui spune tot !
2
0
Saracu de el a ramas fara jucarie si acum se plange. Eu cred ca i sa spus ca ori pleaca singur ori il face de cacao si mai tare. Auzi tu la parasit pe orban. Da ce mare personalitate e acest chirita? Ba tataie du te ma si cresteti nepotii la anii tai. Cred ca nici dinti nu mai ai ca sa rozi ciolanul. Ca asta te doare nu de Harsova. Forta nea chirita. 2 pasi doua basini.
3
1
Chirita este cel mai mare gunoi care poate exista in Dobrogea!!! Nu stiu cum il mai rabda pamantul are nevoie de un control psihiatric urgent!!!
5
0
Plange in spatele casei acum, ca a fost detronat
6
0
Daca eram in locul lui Ionescu nu acceptam aceasta candidatura din partea PNL.PNL care il gira pe Chirita cand il facea varza pe Ionescu.Unde era Huturca si Lupu acum ceva timp cand Chirita mascarea pe Ionescu . Atunci Ionescu nu era bun, este acum.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614