REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ionel Dia îşi exersează discursul de candidat la Primăria Hârşova

Ionel Dia îşi exersează discursul de candidat la Primăria Hârşova

Replica API 8 septembrie 2015 | 00:00 465

Singur în cursa internă a partidului,

Singur în cursa internă a partidului,

Ionel Dia

Liberalul Ionel Dia îşi face încălzirea pentru alegerile locale din 2016. Potenţialul candidat al PNL la Primăria Hârşova, Ionel Dia confirmă declaraţiile preşedintelui organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, menţionând şi faptul că nu ştie să aibă contracandidat în interiorul partidului.

„Oficial, nu ştiu ca cineva din fostul PDL să îşi dorească să candieze. Noi încă suntem în proces de fuziune, însă fosta organizaţie PDL, în marea ei majoritate, a plecat către PSD odată cu actualul primar al oraşului, Tudor Nădrag”, a declarat Ionel Dia. Aşadar, singur în competiţia internă de desemnare a candidatului, Dia a început deja întâlnirile. Pentru început, cele cu colegii de la organizaţia de tineret, pe care se bazează că îi vor da o mână de ajutor în campania electorală.

Cea mai recentă întrunire a avut loc duminică, la care au participat copreşedintele Tineretului Naţional Liberal, deputatul Costel Alexe, şi pe copreşedintele TNL Constanţa, Bogdan Bola. Potenţiaul candidat al PNL la Primăria Hârşova a declarat, cu această ocazie, că funcţia de primar nu înseamnă să stai în primărie, „să semnezi adeverinţe”, ci „un lider adevărat trebuie să lupte pentru interesele comunităţii”. „Oraşul nostru are nevoie de un proiect de dezvoltare pe termen mediu şi lung, realist, dar şi ambiţios, în care administraţia locală încurajează şi sprijină toate iniţiativele şi investiţiile care creează locuri de muncă şi contribuie la dezvoltarea oraşului. Hârşova trebuie să devină un oraş turistic şi cultural, datorită avantajului imens al aşezării la malul Dunării, dar şi trecutului fabulos, fiind cea mai mare cetate romano-bizantină de la Dunăre”, a menţionat Ionel Dia în faţa a circa 50 de tineri liberali.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614