REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ionuţ Anghel

Ionuţ Anghel

Replica API 10 ianuarie 2019 | 00:00 904

Să vedeţi comedie! La Eforie, consilierul local Ionuţ Anghel a obişnuit populaţia cu transmisiunile în direct din timpul şedinţelor. În 2019, alesul local spune că nu mai are chef să se ţină de acest "sport", situaţia care i-a atras bătăi de obraz şi apostrofări: "Păi, bine, Ionele, noi ce facem acum? Trecem iar pe seriale la tv?!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ionut Anghel,te-a a4s lucia Saracila! Nu mai intri in consiliu si v-a trebui sa te duci la munca.Apropo tu ai vreo meserie,ca de cand te stiu ai supt de la popor.
0
1
Negru Virgil PRIMAR si eu vice
1
2
Ce jmecheri suntem acum.Pe vremuri ascunsi
2
2
pai deranjeaza pe robica boierica de la eforica ii este frica sa nu ii darme blocul
3
1
Ioana mai mult de doi angajati nu comenteaza aici asa ca nu iti bate capul ca astia intra in somaj repede.Pensionarul se mai agita dar si ala o face cat sa nu vada lumea cat de prost intuitiv este.
3
0
Nue capabil de nimic latraul asta ! Un hot ! doar latra .. fapte nu vorbe !!!!!
3
3
Smenuri si vrajeli faci tu de ani de zile mai doi si un sfert.
4
2
Un infractor care se ocupa numai cu smenuri. Daca nu faci afaceri cu firma lui de publicitate si rezervari esti dusmanul lui. Un frustrat. Huooo
2
4
zazi primar
1
0
Daca e adevarat ce scrie e mare pacat de increderea noastra in tine sper sa nu fie asa.Eu te votez
4
0
Deranjeaza pe cineva filmarile?
10
0
A filmat 3 ani ca sa zica stop acum?ori e fortat ori e minciuna.la cum il stiu sigur nu se opreste.
7
0
ba de filmat nu se lasa...ati vrea voi ..astia de ati comandat acest mini articol,..!! si mai Gigi saracu,..chiar ai putea sa te muti de p-acum ca asta chiar va fii primar si toti spagarii si putorile ar trebui sa se care !!!
7
0
Ce sa vezi la acesti consilieri analfabeti ,in frunte cu acest Anghel si drogatul de primar.Este cel mai slab consiliu ,de la revolutie,RUSINE.
7
3
CINE MINTE? replica S-AU ANGHEL!? Eu cred ca ii impune Robert acest lucru. Dar noi mai asteptam DNA sa vina sa ii ia la intrebari pe toti mafioti din Eforie ,, CLO SI CLANU CRUSOVEANU
8
0
Vai de noi.Cu asa alesi sa nu surprinda pe nimeni de ce faleza din Eforie arata acum ca dupa razboi.Nu stiu de ce nu se gaseste cineva care intradevar sa puna osul la treaba,ca sa scapam de jigodiile astea care conduc destinele orasului.Cat despre mascariciul din poza se vrea primar.Mai bine sa isi caute de munca si sa lase combinatiile,daca vrea sa fie primar.Daca mascariciul asta ajunge primar eu personal ma mut in alt oras.Sper sa nu fie nevoie.
9
4
cE SA FACETI CU MASCARICIUL ASTA? UN NESERIOS!
8
7
Sa nu vada lumea cat de "capabili" sunt alesii lor,indiferent de culoarea politica sunt dezamagitori...neavand nici o treaba cu gospodarirea unui orasel.........saraca Eforie
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218