REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ionuţ Barbu îi dă replica senatorului Stelian Ion, pe tema panourilor stradale: 'Oricâte prostii ar spune, campania electorală tot o să-l coste'

Ionuţ Barbu îi dă replica senatorului Stelian Ion, pe tema panourilor stradale: 'Oricâte prostii ar spune, campania electorală tot o să-l coste'

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:45 425

Senatorul USR Stelian Ion a comentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia publicităţii stradale din Constanţa. “Contractul încheiat pe 15 ani într-un mod bizar, care s-a încheiat anul acesta, dar panourile sunt încă în picioare. Întrebările noastre au fost acestea către Primăria Constanța: De ce primăria a trimis doar o notificare către acest beneficiar al constractului; De ce se percep încă bani deși contractul este încheiat, și ce se întâmplă cu aceși bani; Răspunsul primăriei a fost că acest contract a fost încheiat pe termen nelimitat; Foarte multe sunt inestetice și multe dintre ele pun în pericol cetățenii. Sunt 454 panouri publicitare în Constanța, așa au spus cei de la primărie, dar din sursele noastre, sunt peste 600 de panouri. Aceste panouri ar fi trebuit să aibă la bază numărul de autorizație (…). Avem de-a face cu mutilarea orașului și noi vom urmări foarte atent acest fenomen. Mai este vorba și de sifonarea banului public, pe termen atât de lung, 15-20 de ani. Noi nu vom admite să se mai întâmple asta pe viitor. Se fac presiuni asupra primarului, consilierilor pentru prelungirea contractului, nu am mai multe detalii, dar am vrut sa trag un semnal de alarmă referitor la aceată abordare”, a comentat Stelian Ion.

În replică, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a reacţionat, spunând că Stelian Ion este plagiator, pentru că subiectul cu panourile a fost abordat de el prima dată!

Stelian Ion

Însă, cea mai dură reacţie a venit din partea celui vizat de declaraţiile lui Stelian Ion, Ionuţ Barbu, reprezentantul Seaview Media:

“Azi am deschis presa, ca de obicei, și am aflat că există Stelian Ion. Cică este onor candidat și eminent avocat. Nu am reţinut de unde candidează, dar parcă era de la PMP... Parcă. Nu sunt sigur și să mă ierte dacă greșesc. Probabil că dacă nu vorbea de mine, nici nu aş fi aflat de el. Ascultând ce a avut de zis, m-am lămurit cu două aspecte în ceea ce-l privește. Sigur este candidat la ceva, sigur nu este avocat. O fi stomatolog ca mine. În sfârșit! Acum, în calitate de persoană mandatată de industria de publicitate stradală, pot să spun că panourile au autorizație de construire, regulament există, dar se lucrează de 6 luni la unul nou și adaptat legii existente, panourile plătesc taxa de publicitate și taxa de ocupare a domeniului public, panourile se dau jos numai cu autorizație de demolare.

Că panourile se autorizează și se demolează ca un bloc de locuințe și durează, că regulamentul se naște prin discuții și dezbateri pe o lege proastă și nefuncțională, că funcționarii sunt speriați, este numai vina unor personaje toxice care candidează la diverse și devin ulterior aleși. Nu tu idei, nu tu viziune, nu tu proiecte, doar plini de păreri despre orice dar mai ales plini de ei înşişi și care atacă și ameninţă în mod securistoid cu reclamaţii la “organe”. Din acest motiv, funcţionarii publici preferă blocarea tuturor demersurilor, ca o reacţie naturală de frică de a nu fi târâţi prin anchete, chiar dacă la sfârşit sunt găsiţi nevinovaţi.

Totuşi, şi spun asta și pentru un avocat ca dl Stelian, a trece prin dezbatere un regulament de publicitate cu industria este un proces necesar, obligatoriu şi lucrativ pentru toţi factorii implicaţi astfel încât, la final, clienţii să poată să-și facă reclamă, noi să putem plăti salarii angajaţilor şi taxe, iar Primăria Constanţa să încaseze taxe .

În final, îl asigur pe dl Stelian că, oricâte prostii ar spune, campania electorală tot o să-l coste, pentru că noi nu lucrăm nici în varianta Black Friday, nici pe promisiuni de genul “te rezolv eu, boss, când ajung acolo…”, nici gratis - aviz și altor amatori de servicii gratuite sub amenințarea că: “dacă nu te conformezi... vedem noi, am eu grijă de tine!“.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest Stelian Ion, un alt machedon al Constantei isi doreste cu ardoare sa devina Primar sa faca manglele lui! voi credeti ca are intentii sincere? nu uitati ca are un apartament primit de la ANL! oare cum?
1
3
.... lu' Mazare! Cine naiba lua Contracte pe 15 ani in 2004? Numai aia care-l spaguiau gras pe Mazare! Nu numai ca e sluga lu' Mazare dar e sluga si actualului Primar, toata ziua e-n biroul lui Babu! Muie, ba, Barbule!
5
1
si daca te votez dle stelian, te angajezi sub sanctiunea cu inchisoarea ca scoti stalpii lui fagabou, faci parcari gratuite si decongestionezi orasul?
4
1
faci si o ieisre in presa in legatura cu contractul de reparatii ambulante a viitorului tau viceprimar, Caragheorghe?
2
0
Bai fraierilor, prostu asta , figurant ieftin si calic din nastere, nu-i decat o mascota, e bagat la inaintare de golani. Iar acum , ca a pierdut, ii titie curu ca numai are cine sa-l platesca. Plus ca se apropie si scadentele pt alte porcari la care e partas. Plus ca statul o sa-i ia si alte terenuri manglite de Mazare... Asa ca, multa, multa muie Barbule Ionute
5
2
Nu verifica nimeni cum a ajuns la el parcarea de la gara?
5
3
Barbu, un golan pesedist.
15
3
Cine e Stelian Ion? Aaa, mi am amintit, SLUGA LUI MAZARE!!! Si vrea sa ajunga primar??? Sa l aducem din nou pe MAZARE la Primarie??? Niciodata! CHITAC VERGIL reprezinta salvarea noastra! Hai odata Amirale si scapa ne pentru totdeauna de jigodiile astea ale lui MAZARE!!!
9
17
Bai saracilor ...pe principiu sa moara si capra vecinului ca io nici n-am avut ...daca era vreun evreu sau sas in locul lui Barbu si cara profitul afara din tara erati mucles cu tontii dar daca e un romanas de al vostru muriti.de oftica ti-ai dreq de curve
5
13
Respect Stelian Ion !USRul sa scoata la iveala toate nedreptatile psd istilor hoti, mincinosi, slugoi ,antinationali si fara nici un Dumnezeu!Aceasta pleava a societatii romanesti, trebuie indepartata pentru totdeauna si va fi!Doamne ajuta!
13
17
Lasa ca o sa candideze Ionut la primarie si va satura. Ai dracu sarakiile naibii, credeti ca mor caii?
5
15
vanzatoarea de la Grand , impreuna cu cei doi copii , ionut si o fata , au grija de averea mascariciului dereglat psihic printr-o conventie mafiota de care dna se pare ca nu a auzit... o vanzatoare la alimentara fara scoala dar cu darul de a insela oamenii , si-a crescut cei doi puradei in acelasi spirit al furaciunilor.
19
5
Ia zi Barbule cat platesti tu Constantei si cat la noi, baietii destepti? Ca legal, nu mai ai voie sa postezi publicitate stradala daca contractul e expirat de 6 luni.
14
5
Le va da nenea Stelian oamenilor lui dupa ce ar fi ales. Publicitate stradala se va face inca 100 de ani. Si va costa pe oricine, poate mai putin o gasca de prieteni, dar va costa.
9
0
Atunci, de ce Stelian avocatul, si-a pus chipul pe panourile publicitare? Ori s-a gandit, oare, ca - i mai lasa si lui la pret!? Tare sunt curios de ce voteaza unii cu un partid care este si antinational si anticrestin. Bine, la ce generatie de tineri avem in tara, mi-am dat seama. Keep away
15
12
Cacatu asta cu panourile isi VA lua o mare muie dupa ce Stelian Ion VA fi ales primar!
21
12
la Constanta pana scapam de ciuma mazareasca ! Dar sunt multi in spatele manarelilor. Hai, incepeti undeva ! Eu dau muie cu cacat la toti hotii !!!
28
7
Un porc cu plete ati mai vazut ?
25
7
Barbu Ionut, un neica nimeni care a pupat in cur tot neamu lui Mazare si , in special , pe Strutinschy. Ani la rand manca ce ramanea la cantina Telegrafului si statea ore in sir la usa lui Sandu Mazare care era dir general la Tv Neptun. Sluga asta ordinara care acum pozeaza in om de afaceri , a fost bagat la inaintare de Strutinschy pentru ca ceilalti din clan , mai ales Constantinescu , nu il suportau . Era un libidinos care facea naveta Constanta -Bucuresti si care cersea cate un contract ca sa aiba ce manca. Apoi a incercat sa organizeze concursuri pe Sudgiol dar nu a avut succes. Un cacat
32
7
chiar iti place sugiuc hai sictyir
5
13
In aceasta urbe nu mai poti sa spui nimic,se gasesc tot soiul de afaceristi gen Ionut Barbu care se dau inteligenti. Chestiunile legate de acest contract ar chiar ar trebui bine aprofundate. Este afacerea celor din gasca Mazare,care nu se mai sa dusa.
29
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102