REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ionuţ Budi candidează la Primăria Constanţa. Şi-a făcut sediu de campanie la doi paşi de primărie

Ionuţ Budi candidează la Primăria Constanţa. Şi-a făcut sediu de campanie la doi paşi de primărie

Replica API 22 aprilie 2016 | 23:40 539

Nu e glumă!

Nu e glumă!

Ionuţ Budi, fratele Taniei Budi, afirma în urmă cu două luni că se gândeşte să candideze la Primăria Constanţa. Acum, patronul clubului LUV s-a decis, şi este mai mult decât hotărât, să candideze. Aşa cum a spus de la început, Ionuţ Budi nu se va alătura nici unui partid, ci va candida independent. Recent, acesta şi-a deschis şi o pagină de Facebook unde socializează cu constănţenii. Mesajul pe care Ion Budi doreşte să îl transmit constănţenilor este: „Ştiu ce este de făcut. Vii alături de mine?”. La acest mesaj, constănţenii nu au ezitat să raspundă, iar toate mesajele arată că antreprenorul are foarte mulţi susţinători. În plus, pe pagina de Facebook, Ionuţ Budi a postat şi un mesaj prin intermediul căruia le explică cetăţenilor de ce să îl voteze. Acesta susţine că este un om obişnuiti, cu bune ş cu rele, însă ceea ce îl defineşte cel mai bine este îndârjirea cu care munceşte, zi de zi, pentru a-şi îndeplini visele. Aşa cum afirmă într-o conversaţie cu un constănţean, Budi spune că are foarte multe proiecte frumoase pentru oraşul Constanţa, iar platforma program pe care a pregătit-o este numai pentru cetăţeni.

Reporter: Ce vă propuneți să faceți pentru constănţeni?

Ionuț Budi: Vreau să le redau Constanţa cetăţenilor și să le restabilesc încrederea în aparatul administrativ.

Reporter: Îmi puteţi da câteva detalii din platforma program?

Ionuț Budi: Îmi propun să creez un sistem de informare de o transparenţă fără precedent, în forme uşor de accesat, prin care să democratizăm procesul de luare a deciziilor administrative. Voi curată Constanţa de tot ce o împiedică să fie aşa cum merită - frumoasă. Îmi doresc să fac din acest oraş Capitală Marii Negre. Voi avea grijă că zonele istorice, rezidenţiale, funcţionale şi turistice ale oraşului să-şi îndeplinească fiecare rolul şi să se dezvolte integral, iar lucrurile de calitate să nu se demodeze niciodată. Vreau să fac din Constanţa un oraş fericit, în care să existe baze sportive moderne, spaţii noi de joacă pentru copii, locuri de parcare eficiente, precum şi să implementez unui program coerent de sprijinire a seniorilor şi a celor cu venituri modeste. Îmi doresc să fac din Constanţa un oraş inteligent, cu tot ce presupune acest lucru, dar mai ales prin asigurarea conexiunii wireless gratuit pentru toţi cetăţenii oraşului.

Reporter: De ce ați ales să candidați independent?

Ionuț Budi: Pentru că altă varianta nu percep. Pentru că vin din rândul cetăţenilor, nu din rândul partidelor. Interesele cetăţenilor vreau să le reprezint, să le susţin şi să le înfăptuiesc.

Reporter: Ați reuşit să strângeți cele 3000 de semnături?

Ionuț Budi: Am trecut de mult de baremul celor 3000 de semnături. M-am bucurat să văd atât de mulţi oameni care au venit cu toată încrederea înspre mine.

Reporter: Ați deschis un sediu de campanie?

Ionuț Budi: Sediul de campanie s-a deschis de aproape două săptămâni, în imediată apropiere a Primăriei, pe strada Mihai Viteazul.

Reporter: Vă gândiți în viitorul apropiat să susţineți o conferinţă de presă pentru a informa constănţenii de planurile dumneavoastră?

Ionuț Budi: Bineînţeles că împreună cu echipa mea de campanie ne-am gândit să susţinem o conferinţă de presă. Poate chiar mai multe. Nici un candidat nu-şi poate face cunoscute intenţiile fără sprijinul presei, oricât de mult ar ieşi în stradă să-şi cunoască alegătorii. Presa are un rol hotărâtor în procesul electoral şi de transparenţă.

Amintim că motivația lui Ionuț Budi a fost aceea de a reda o nouă față Constanței. „Constanţa nu mai este oraşul care a fost, perla ţării, era în top cu mulţi ani în urmă. De ce Constanţa trebuie să rămână în urmă faţă de alte oraşe? Trebuie făcut ceva. Mi se pare că Mamaia, Constanţa, au luat-o pe un drum greşit. Acesta este singurul lucru care mă motivează să candidez” a afirmat Budi în urmă cu două luni.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218