rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 16 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ionuț RUSU: De sărbători, Constanța va avea ILUMINAT FESTIV de poveste! Video

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica, marți, 9 noiembrie. În cadrul interviului au fost abordate mai multe subiecte de interes pentru locuitorii urbei de la malul mării, legate de lucrările desfășurate pe raza orașului, de situația de la Spitalul de Boli Infecțioase, de pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, dar și despre situația pe plan politic la nivel național.

Luminițe festive la Constanța, ca… niciodată

”Într-adevăr avem și se va deschide cât mai curând licitația și se va semna contractul pentru iluminatul festiv din municipiul Constanța și da, vă pot spune în mod clar că orașul Constanța va fi iluminat festiv foarte, foarte bine și în foarte multe locuri în care nu au mai fost până acum iluminate. Constanța va arăta într-un mod foarte frumos”, a spus Ionuț Rusu.

Orășelul Copiilor, subiect delicat

”Cât despre orășelul copiilor, subiectul este un pic mai delicat. Noi aveam planuri foarte generoase pentru toți copiii din Constanța. Nu voiam să facem doar un sigur orășel al copiilor, ci voiam să facem un orășel mare, unul central, și mai multe mini-orășele în mai multe cartiere din Constanța dar, în contextul pandemic nu vom putea să facem acest lucru. Asta va depinde doar de noi și de cât va crește rata de vaccinare în Constanța și am văzut că constănțenii se vaccinează într-un ritm alert și într-un număr din ce în ce mai mare. Nu pot decât să îi felicit că au înțeles că grija față de ei și față de cei la care țin este extraordinar de mare. Vom face o singură locație pe care să o facem cât mai răsfirată, să ne încadrăm în normele care trebuie respectate. Trebuie să ne asigurăm că totul va fi perfect. Securitatea cetățenilor primează în momentul de față. Va exista o locație, cred că în parcul de la Primărie, acum vă spun doar la nivelul la care cred pentru că trebuie să ne asigurăm că soluția pe care o vom implementa va fi cea mai sigură. Veți vedea un alt orășel decât ați văzut până acum. Iluminatul va fi altceva decât ați văzut până acum și veți vedea că nu glumim când spunem acest lucru”, a spus Rusu.

Revelionul: Nu cred că vom avea concert

”Cu Revelionul este o problemă și mai complicată. Lumea va trebui să fie într-o singură locație și nu suntem convinși că distanțarea va fi cea conform legii și atunci vă spun sincer că nu știu dacă va exista Revelion. Vor exista câteva evenimente conexe Revelionului dar un concert cu foarte mulți oameni nu cred că va exista. Trebuie să urmărim toate procedurile legale. Vom face câteva lucruri care va marca trecerea dintre ani, dar un concert, în sine, nu cred că va exista. Vor fi focuri de artificii în mai multe locații. Vom încerca să nu strângem foarte mulți oameni în același loc. Noi ne pregătim de absolut orice scenariu dar nu trebuie să uităm că securitatea cetățenilor este cea care primează, viața oamenilor primează”, a relatat viceprimarul Ionuț Rusu.

Cum stă Constanța la capitolul vaccinare

”Vreau să mulțumesc Direcției Generale de Asistență Socială care funcționează într-un mod impecabil, mulțumesc celor de la DSP cu care avem o colaborare mai mult decât excelentă și rezultatele se văd la Centrul de Vaccinare de la Pavilionul Expozițional. Personalul de acolo își face treaba foarte bine. Cu toate instituțiile implicate în acest proces colaborarea este excelentă. Vaccinarea nu este obligatorie dar după ce am văzut și cealaltă parte, a pacientului, vaccinarea este singura armă reală care ne protejează în mare măsură în lupta cu acest inamic nevăzut și care are foarte multe arme împotriva noastră”, a spus Ionuț Rusu.

Situația Spitalului de Boli Infecțioase

”Eram împreună cu domnul primar și amândoi am fost din secunda numărul doi la fața locului. E un eveniment care ne-a marcat profund. Ce am trăit acolo și cum am acționat sunt lucruri absolut normale pentru mine, așa cum știți, eu sunt fost navigator și știu ce înseamnă exercițiile. Exercițiile salvează viețile omenești. Nu am făcut decât ce am simțit. Dacă am putut să dau o mână de ajutor am făcut-o. Era o stare de război. În momentul în care s-au încheiat cercetările la fața locului și imediat cum am putut să intrăm înăuntrul spitalului și să facem o analiză a ceea ce avem de făcut, vă spun sincer că noi, în Primărie, ne-am pus într-o mișcare extraordinară pentru a redeschide spitalul dar acest lucru nu se mai poate face pe genunchi. Toate organele de control, toate instituțiile care avizează activitatea medicală în spital au făcut controale astfel încât avizarea să fie făcută într-un mod corect și legal. Tot ceea a fost până acum în spital nu va mai fi. Acum se face o transformare radicală la 180 de grade. Din nefericire nu vor mai fi atât de multe paturi, câte au fost și până acum pentru că va fi făcut un spital modular, în curtea spitalului. Avem discuții foarte avansate în momentul de față. Și în spitalul modular vor fi minim 80 de paturi. În mod cert anul acesta, în luna decembrie, o parte din Spitalul Municipal va fi redeschis. Domnul primar a dat termene specifice iar tot aparatul de sub dânsul cu termene și întâlniri. Nu este zi în care să nu fie cel puțin două întâlniri. Este un grup care lucrează om la om pe teren. Personalul de la Spitalul de Infecțioase este unul de înalt profesionalism, înaltă calitate umană și tot ceea ce ei au făcut este la cel mai înalt nivel de profesionalism și act de calitate. Acest grup compact, unit, trebuie să se întoarcă înapoi pentru a salva viețile oamenilor. O vor face, din fericire, pentru noi toți în cele mai bune condiții de siguranță. Spitalul Modular, cu cel puțin 80 de paturi, va fi edificat într-un timp rezonabil, scurt. Să construiești un spital nou nouț de la 0 este un exercițiu foarte complex, nu nerealizabil. Este o poveste aparte și, în sfârșit, în Constanța, în România, se va construi un spital”, potrivit lui Rusu.

Atacuri vin pentru că, datorită liderilor, în Primărie se muncește

”Atacurile vin pentru că în Primăria Constanța, în sfârșit datorită liderilor, se muncește și se fac lucruri. Una e să stai, în fotoliu și să vezi ce se întâmplă acolo și să le lași să meargă din inerție. Domnul Primar și cu mine dar și consilierii PNL nu au venit ca să stea și pentru asta au pretenții ca cei din aparatul Primăriei să facă același lucru. Lucrurile sunt în mișcare. Da, orașul Constanța este un șantier dar ce vedeți acum e doar începutul. În 2022, Constanța va fi un mare șantier. Toată lumea este supărată din cauza deranjului. Eu cred că nu este cineva în Constanța care să nu fie deranjat. Eu până ajung la Primărie fac 30 de minute de la mine de acasă pentru că peste tot este un șantier. Au perfectă dreptate să fie supărați. După 20-30 de ani în care toată lumea a promis, răbdarea constănțenilor s-a terminat. Da, noi ne cerem scuze pentru deranjul creat dar nu mai cerem decât un an, un an și jumătate de răbdare ca aceste lucrări să se termine. Aceste lucrări se fac pentru noi, constănțenii. Da, aceste lucruri ne deranjează pentru că nimănui nu îi plac spărturile, să aibă praf pe stradă, noroi, că nu ai loc de parcare că a fost un proiect scris prost, să aibă sensuri unice. Dacă vrem să îi mulțumim pe toți nu o să ne iasă și o sfârșim prin a-i nemulțumi pe toți. O parte dintre constănțeni va fi așa întotdeauna. Toate aceste lucrări vor schimba viața în Constanța. Va fi un oraș civilizat, un oraș frumos, un oraș în care se respiră, un oraș sigur. Nu este un lucru ușor. Toate aceste lucruri deranjează pe care le facem. Noi, cei de la PNL ne-am asumat că vom deranja foarte mulți. După 30 de ani nu mai crede nimeni un politician care spune că vrea să facă treabă. Constănțenii au perfectă dreptate, au dreptul să se îndoiască dar când ne-au votat au avut încredere în noi pentru că suntem aici. Dacă am început să mișcăm lucrurile, lumea spune că este mai rău ca înainte. Nu este așa. Ceea ce vedem acum că se întâmplă este prima parte, cea mai dureroasă pentru toată lumea, aceea de construcție. Asta este doar o etapă. Sunt convins că se va uita toată această perioadă care enervează pe toată lumea”, potrivit lui Ionuț Rusu.

Orașul de la minus zero

”Lucrurile s-au urnit. Noi vedem realitatea și avem niște grafice pe care le urmărim permanent. Fiecare responsabil de proiect are un calendar, un orar al lucrărilor, al realității din teren. În Primăria Constanța se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată. Toată lumea este la masă când vorbim de proiecte mari și atunci nu mai există că nu știe stânga de ce face dreapta. Acesta este primul exercițiu implementat în Primărie. Toată lumea să fie conștientă de realitatea din teren și să vorbească. Știți că cei din Primărie nu vorbeau unii cu alții. Lipsa de comunicare din Primărie duce la realitatea pe care am luat-o când am venit în Constanța. Exercițiul comunicării este foarte ușor. Exista la un moment dat și o mare neîncredere între oameni. Noi nu facem lucruri doar în oraș. Noi lucrăm foarte serios și la partea umană din Primăria Constanța care ușor, ușor începe să lucreze unul cu altul. Rezultatele vor fi altele. Rezultatul echipei din Primăria Constanța se va reflecta în calitatea vieții din Constanța. Noi avem un singur client, bunăstarea constănțeanului. Noi deservim constănțenii și atunci trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi. Empatizez cu tot ceea ce se întâmplă în Constanța. Nu mă gândesc la altceva decât la bunăstarea tuturor”, a spus Ionuț Rusu.

Negocieri PNL – PSD

”Noi luăm deciziile împreună. La noi, la liberali toată lumea spune ce are de spus și apoi se votează. Negocierile din Biroul Politic Național sunt la alt nivel. Noi așteptăm rezultatele pe care liderii noștri ni le vor comunica și noi vom acționa ca atare. Până când nu se definitivează ce se întâmplă la București stăm în expectativă și așteptăm să vedem ce se întâmplă. Singurul nostru țel este ca orice decizie o vor lua, va fi pentru bunăstarea constănțenilor”, potrivit viceprimarului Ionuț Rusu.

Mai multe, puteți afla urmărind materialul VIDEO de mai jos:

Liliana IONIȚĂ

miercuri, 10 noiembrie 20216314
GANDUL.RO
Gest rușinos într-o cabină de probă din Costinești! Imagini surprinse de camerele de supraveghere!
mai mult...Interviuri
10 aug 00:03InterviuriViceprimarul Ionuț Rusu: Vor fi agenți sub acoperire în taxiuri și licențele vor fi retrase! Video

Viceprimarul Constanţei, Ionuţ Rusu, a fost în studioul Replica, marţi, 9 august, pentru a discuta despre despre...3569

3 aug 00:23InterviuriCristina Dumitrache, deputat PSD: Terapia cu canabis este folosită în depresie, anxietăți, Parkinson! Video1760
28 iul 13:51InterviuriMircea Dobre, mesaj către Stroe: Dacă ești prea în vârstă și nu mai ai nervi de oțel, ieși la pensie și lasă-i pe alții. Video2829
23 iul 00:05InterviuriViceprimarul Constanței: Turiștii nu mai vin în Mamaia că, în afară de plajă, nu mai au ce să facă!

Viceprimarul Florin Cocargeanu (USR) a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri, 22 iulie, unde a vorbit...2956

20 iul 00:07InterviuriPrefectul Silviu Coșa: Pandemic vorbind, suntem în valul 6 de Covid! Video1401
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video4449
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3607

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video2870
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video5026
24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5393

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video4197
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO8490
Vremea
27.6°26.9° - 27.6° marţi, 16 august 2022
ConstanțaUmiditate: 52%
Vânt: 7.03 m/s
Presiune: 1008 milibari

Loto
6/4920425232634
5/4030354174032
joker91411332
Horoscop
mai mult...SPSportRT
16 aug 00:00SportTenis de masă: Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs, medaliaţi cu argint în proba de dublu mixt la Europene

Perechea română Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs a obţinut medaliile de argint în proba de dublu mixt a Campionatelor...189

16 aug 00:00SportTenis: Simona Halep a urcat pe locul 6 în clasamentul WTA

Românca Simona Halep a urcat nouă locuri faţă de săptămâna trecută şi se află pe poziţia a şasea a...237

16 aug 00:00SportFotbal: Real Madrid a smuls victoria cu nou promovata Almeria, în prima etapă din campionatul Spaniei

Real Madrid, campioana en titre a Spaniei, a smuls victoria cu 2-1 pe terenul nou promovatei Almeria, duminică în...192

16 aug 00:00SportÎnot: Ungurul Kristof Milak, aur la 100 m fluture la Europenele de la Roma

Ungurul Kristof Milak a câştigat duminică medalia de aur în proba de 100 m fluture la Campionatele Europene de...188

Local
16 aug 23:41LocalRazii în Mangalia! A plouat cu amenzi

La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2...402

16 aug 23:41LocalAccident între Negru Vodă și Darabani, a fost implicată și o căruță

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 15 august, între localitățile Negru Vodă...513

16 aug 23:41LocalVasile Dîncu, Ministrul Apărării, mesaj de Ziua Marinei

324

16 aug 23:40LocalFocurile de artificii de Ziua Marinei, reprogramate, din cauza condiţiilor meteo

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, focurile de artificii din cadrul evenimentelor de Ziua Marinei de la...761

16 aug 23:43LocalPompierii, intervenție pentru degajarea unui copac căzut pe strada Decebal

În cursul zilei de luni, 15 august a.c., din cauza ploilor torenţiale de la Constanţa, creanga unui copac a căzut pe...411

16 aug 23:40LocalAcțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea furturilor din autoturisme

În perioada 12-14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul...304

16 aug 23:41LocalAutoritatea Navală Română, mesaj cu ocazia Zilei Marinei Române

Autoritatea Navală Română (ANR) a transmis în cursul zilei de luni, 15 august a.c., un comunicat de presă cu ocazia...362

16 aug 23:42LocalJale pe litoral! Șoferi beți și drogați la volan circulau dezlegați

În perioada 12-15 august a.c., polițiștii din Constanța, sprijiniți de polițiști rutieri ai Direcției Rutiere...642

16 aug 23:43LocalIohannis, la braț cu Ciucă și Gorghiu, pe bricul Mircea! Video

512

Politică
16 aug 00:00PoliticăDeputat PSD: 'Astăzi, reușim să umilim Biserica Ortodoxă!'

Deputatul PSD Laurenţiu-Viorel Gîdei, fost primar al orașului Târgu Bujor din județul Galați, a declarat, într-o...328

16 aug 00:00PoliticăCiolacu: Felicit toţi marinarii care au onorat până la capăt demnitatea uniformei şi a steagului tricolor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, îi felicită, de Ziua Marinei, pentru "profesionalism şi...166

16 aug 23:58PoliticăClotilde Armand, acuzații grave la adresa unui ministru: depun plângere penală împotriva lui

464

16 aug 00:00PoliticăOrban acuză partidele de la putere că 'au generat noi cheltuieli'

Dacă ne uităm pe execuția bugetară pe primele șase luni, cheltuielile cu bunuri și servicii au crescut cu 37%,...172

16 aug 00:00PoliticăGuvernul a majorat prognoza de creștere a inflației, salariul minim scade

Guvernul a îmbunătăţit prognoza de creştere economică din acest an de la 2,9% la 3,5%, dar a majorat rata...215

16 aug 00:00PoliticăLider central PNL îl critică pe un ministru UDMR: 'Probabil va intra într-o discuție despre remaniere'

Vicepreședintele PNL Virgil Guran a declarat luni, la Antena 3, că nu este normală absența ministrului Sportului,...174

16 aug 23:59PoliticăKlaus Iohannis, în Portul Militar Constanța: ,,La mulți ani, dragi marinari!” Video

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost prezent și în acest an la manifestările de la Constanța, cu ocazia...432

16 aug 23:59PoliticăPrima întâlnire dintre Klaus Iohannis și Kelemen Hunor, după declarațiile scandaloase ale lui Viktor Orban

Ziua Marinei va fi sărbătorită în acest an atât în portul militar, unde va avea loc ceremonia oficială, dar şi...398

16 aug 00:07PoliticăCîmpeanu: "Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu"

643

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3607

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2870

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

5026

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5393

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4197

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8490

Monden
16 aug 00:00MondenActriţa Maia Morgenstern, la 20 de ani după 'The Passion of the Christ': 'Rămâne bucuria de a fi fost aleasă'

Actriţa Maia Morgenstern, cunoscută la nivel mondial ca fiind interpreta Fecioarei Maria în filmul "Patimile lui...180

16 aug 00:00MondenO actriţă din Beverly Hills 90210 s-a stins la numai 64 de ani

Actriţa americană Denise Dowse, cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Beverly Hills 90210” şi mai recent...202

16 aug 00:00MondenPrinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor merge într-un turneu de caritate în Marea Britanie şi Germania

164

16 aug 00:00MondenVictor Slav, urmărit de ghinion. A fost dat în judecată de Robert Negoiță, primarul Sectorului 3

Victor Slav este urmărit de ghinion! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu are deloc noroc în afaceri! Se pare că a...200

16 aug 00:00MondenActorul Paul Ipate, hărțuit și jignit online. Jojo, reacție de milioane!

Actorii nu se simt prea confortabil atunci când sunt luați în colimator de hărțuitori care nu fac altceva decât...427

16 aug 00:00MondenFostul soţ al lui Britney Spears, condamnat după ce a apărut neinvitat la nunta starului pop

Jason Alexander, 40 de ani, care a fost căsătorit pentru scurt timp cu Britney Spears, a fost condamnat pentru...178

16 aug 00:00MondenBernard-Henri Lévy: Salman Rushdie ar trebui să primească Premiul Nobel pentru Literatură

Scriitorul Salman Rushdie, spitalizat în stare gravă după ce a fost înjunghiat în Statele Unite, ar trebui să...155

16 aug 00:00MondenNouăzeci şi şapte de filme bulgare, accesibile prin European Film Gateway

Arhiva Naţională Bulgară de Film (BNFA) şi-a extins prezenţa pe portalul online European Film Gateway cu încă 54...156

16 aug 00:08MondenVestea că Florin Salam trăieşte sărbătorită cu artificii în cluburile de fiţe

1585

Mapamond
16 aug 00:00MapamondPeste 20.000 migranţi au traversat ilegal Canalul Mânecii către Regatul Unit în acest an

Numărul migranţilor care au traversat ilegal Canalul Mânecii spre Anglia de la începutul anului a depăşit 20.000,...149

16 aug 00:09MapamondRusia anunţă că va facilita accesul experţilor AIEA la centrala nucleară ucraineană Zaporojie

Rusia va face ''tot ce este necesar'' pentru a le permite experţilor Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică...224

16 aug 18:09MapamondElveția resimte puternic criza energetică: măsură prin care se aliniază Uniunii Europene

253

16 aug 18:19MapamondBulgaria: 12 pasageri internaţi după un accident în care a fost implicat un autocar

Un autocar din Serbia a fost implicat duminică seara într-un accident în Bulgaria în care au fost răniţi copii şi...169

16 aug 00:00MapamondArmenia: Bilanţul exploziei de la Erevan a urcat la cinci morţi

Bilanţul exploziei de origine nedeterminată produsă duminică într-o zonă comercială din capitala Armeniei,...157

16 aug 00:00MapamondAtacul soldat cu 11 morţi în Muntenegru ar fi fost comis din cauza unei dispute legate de chirie

O dispută legată de chirie ar fi fost motivul pentru care un bărbat în vârstă de 34 de ani a ucis vineri după...196

16 aug 18:10MapamondVal de alerte cu bombă la Chișinău - Aeroportul și alte 9 locații au fost evacuate

Oamenii legii din republica Moldovaau fost puși pe jar după ce o persoană necunoscută a anunțat că în sediul...223

16 aug 18:10Mapamond42 de state, inclusiv România, cer Rusiei să îşi retragă imediat trupele de la centrala nucleară Zaporojie

Patruzeci şi două de ţări, inclusiv România, au cerut, într-o declaraţie comună, ca Rusia să îşi retragă...352

16 aug 18:10MapamondIncendiu într-o biserică creștină din Egipt

337

Sănătate
16 aug 00:00SănătateBeneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de un...166

16 aug 16:59SănătateAlarmant: Poliomielita se răspândește discret pe întreaga planetă

Virusul poliomielitei a fost găsit în apele reziduale din New York, un alt semn că boala, care nu a mai fost...173

16 aug 00:00SănătateProcedura necesară pentru hemodializă

141

16 aug 17:57SănătateCum poți dezvolta cancer pulmonar fără să fumezi. „Ucigașul tăcut” din casa ta

Printre cele mai comune cauze de cancer pulmonar se află, după fumat, încă un element prezent în casele multora...291

16 aug 00:00SănătateCum afli dacă ai polipi pe colon și în ce situații se pot transforma în cancer

Polipii pe colon duc la cancer? Polipii colonici reprezintă formaţiuni tumorale benigne sub forma unor excrescenţe de...250

16 aug 00:00SănătateEMA anunță că Pfizer BioNTech va produce un vaccin împotriva tulpinilor Omicron

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) ar putea să aprobe în această toamnă un vaccin împotriva covid-19 al...159

16 aug 00:00SănătateIodul lui Rafila, mai apreciat în Moldova decât în România

Șeful Directiei generale asistență medicală și socială din Primăria Chișinău, Boris Gîlca, a declarat pentru...153

16 aug 16:54SănătateMinisterul Sănătăţii: 281 de persoane cu COVID - internate la terapie intensivă

Un număr de 3.740 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, cu 122 mai multe faţă de...160

16 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Peste 2.200 de cazuri noi de COVID-19

153

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT