REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 30 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6684
10.8° Constanța Sâmbătă, 30 Martie 2024 Anul XX Nr. 6684
 

Ionuţ Stroe despre datoriile fostului PNL: Va fi un extraefort financiar din partea filialelor

Ionuţ Stroe despre datoriile fostului PNL: Va fi un extraefort financiar din partea filialelor

Replica API 12 februarie 2015 | 00:04 239

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a afirmat miercuri că fiecare organizație a fostului PNL va face "un extraefort financiar"pentru acoperirea datoriilor partidului din campaniile anterioare.

"Va fi vorba de un extracost, extraefort financiar din partea filialelor în legătură cu acoperirea acestor datorii și eșalonarea datoriilor între partenerii contractuali. Există propuneri în legătură cu cuantumul acestui extraefort pe care trebuie să-l facă fiecare filială", a spus Stroe.

El a precizat că fostul PNL și fostul PDL "își achită separat datoriile".

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat că o decizie referitoare la modul de achitare a datoriilor se va lua într-un Birou Politic Național al fostului PNL, care va avea loc cel mult într-o lună.

"Noi, fostul PNL și fostul PDL, avem niște datorii din campaniile anterioare, datorii pe care, evident, mai devreme sau mai târziu, va trebui să le plătim creditorilor. O decizie în acest sens, cum se va întâmpla procedural, se va lua într-un Birou Politic Național al fostului PNL, care va avea loc în două-trei săptămâni — o lună. Ca principiu, se face o propunere către Biroul Permanent Național cu privire la cotizațiile din partea filialelor. Nu se pune problema de nicio mărire de cotizație. În acest moment se fac propuneri. Nu cred că se pune problema vinovăției vreunui semnatar al vreunui contract pe care PNL l-a onorat la diverse momente. Cred însă că orice partid care are datorii trebuie să și le achite, mai devreme sau mai târziu", a afirmat miercuri Gorghiu, la Parlament, după o reuniune a fostului PNL cu liderii filialelor din țară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367