REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iordache: Moinescu se dă singur afară din PNL

Iordache: Moinescu se dă singur afară din PNL

Replica API 10 noiembrie 2015 | 11:13 302

Şi-ar rupe ficaţii între ei, şi alta nu!

Şi-ar rupe ficaţii între ei, şi alta nu!

De dată recentă, fostul primar al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu, a postat pe blogul personal un comentariu prin care ataca dur PNL. N-a iertat pe nimeni: nici pe Gheorghe Dragomir, preşedintele PNL Constanţa, nici conducerea centrală - care, printr-o decizie, i-a „retezat” posibilitatea de a candida din nou la primărie - şi nici PNL Medgidia, despre care a dat de înţeles că a pactizat cu PSD.

Toate aceste comentarii i-ar putea aduce fostului pedelist, înrolat în PNL ca urmare a fuziunii dintre PDL şi PNL, excluderea din partid. Actualul primar al municipiului Medgidia şi viitor candidat al PNL în 2016 pentru încă un mandat, liberalul Marian Iordache susţine că nu va cere excluderea lui Dumitru Moinescu din partid. Dar, a ţinut să puncteze Iordache: „Se dă singur afară din PNL. Eu, la început, când s-a făcut fuziunea, am spus că Moinescu va veni cu gândul să distrugă PNL... Şi nu m-au crezut.

Drept dovadă, consilierii lui (foştii pedelişti – n.r.) votează întotdeauna împotriva proiectelor pe care le iniţiez”, a afirmat Iordache. De menţionat că în Consiliul Local Medgidia, PNL numără 6 membri - 3 de la vechiul PNL şi 3 de la fostul PDL. „Moinescu s-a autopropus copreşedinte al PNL Medgidia, dar, aţi văzut că nu i-a ieşit...”, a mai spus Iordache.

Comentariul a venit în contextul în care, la momentul fuziunii, s-a decis ca organizaţiile să aibă doi copreşedinţi: de la vechiul PNL şi de la fostul PDL. Între timp, conducerea centrală a PNL a hotărât ca acolo unde PNL are primar în funcţie, acela să îndeplinească singur funcţia de preşedinte de organizaţie şi totodată să fie candidatul pentru încă un mandat, fără să se mai organizeze o competiţie internă de desemnare a candidatului.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218