REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iordache: Proiectul legii pensiilor va intra în plenul Camerei Deputaţilor cel târziu miercuri

Iordache: Proiectul legii pensiilor va intra în plenul Camerei Deputaţilor cel târziu miercuri

Replica API 14 decembrie 2018 | 00:00 152

Florin Iordache

Social-democratul Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat vineri că proiectul legii pensiilor va intra cel târziu miercurea viitoare în dezbaterea şi votul plenului Camerei.

"Da, cu siguranţă, legea pensiilor, dacă nu intră marţi seară, va intra miercuri dimineaţă. (...) Nu puteam să punem pe ordinea de zi a plenului de miercurea trecută legea pensiilor. Să vă spun de ce nu a intrat. Raportul de la Comisia pentru muncă a ajuns în ziua de miercuri. Nu puteam suplimenta ordinea de zi decât cu acordul tuturor liderilor grupurilor parlamentare datorită complexităţii şi datorită faptului că nu toate grupurile parlamentare au dorit să fie discutată miercurea trecută, am hotărât în Biroul permanent să fie discutată fie marţi după-amiază de la ora 16,00, fie miercuri dimineaţă de la ora 10,00", a precizat Florin Iordache, întrebat, la Parlament, dacă legea pensiilor va intra la vot final săptămâna viitoare.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a aprobat marţi proiectul legii sistemului unitar de pensii.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
despre ce pensii vorbesti tu nemernicule, agramatule, incultule, ciordache, jigodie ordinara?, intai renuntati la pensiile voastre nesimtite si apoi incercati sa intelegeti la ce saracie a dus aceste mariri ale voastre duse, prin tot felul de cresteri, pe toate ramurile, la diminuare. La puscarie jegurilor, din ce bani v-ati luat acele palate , din bani de bugetari?, sa crapati in puscarie, ma rog ptr asta
1
0
care lege a pensiilor atata timp cand se exista pensii speciale care nu se incadreaza legii,adica prostimea cu legea hotii cu nelegea,muiepesede
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218