REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iordache şi-a întrerupt o declaraţie din cauza pancartelor cu mesajul „Ruşine!”

Iordache şi-a întrerupt o declaraţie din cauza pancartelor cu mesajul „Ruşine!”

Replica API 2 februarie 2017 | 00:00 362

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a vrut să susțină o declarație de presă în spațiul amenajat de pe holul Parlamentului, dar s-a răzgândit după ce câțiva parlamentari USR s-au așezat în spatele său și au afișat pancarte pe care scria „Rușine”. Iordache a refuzat să mai continue declarația de presă și a plecat într-o sală a clădirii, fiind urmat de jurnaliști, notează b1.ro. „Vă rog frumos, nu suntem în piață!”, a spus ministrul. La rândul lor, protestatarii l-au rugat pe Iordache să continue să vorbească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest impostor, acest prostanac manipulat de Dragnea, sa-si dea demisia urgent ! Acest "alta intrebare", este de rasul plansul, este o rusine pentru noi, si pentru viitorul copiilor nostri. Demisia !!
1
0
PE 11 DECEMBRIE POPORUL V-A DAT LA MUIE ! RESPECTATI CONSTITUTIA SI LEGILE IN VIGOARE , SABOTATI TARA SI ROMANII PRIN MANIFESTARI MESCHINE . OAMENII VOR SA SE ODIHNEASCA DUPA MUNCA , DE CE II DERANJATI , SI CATI BANI LUATI PT DESTABILIZAREA TARII ?
0
0
nici un postac platit ! sunt oameni normali care vor sa traiasca intr-o tara de normalitate nu in lipsa de respect pentru intitutiile statului este dureros ca nu sunt constienti cei care merg lamiting ca nu sunt decat si numai o masa de manevra Iohanis vrea puterea in totalitate. Cu tristeti constat ca nu a iesit nimeni si nu a fost deranjat poporul ca nu mai avem paduri vezi portul Constanta plin de lemn la export ca nimeni nu a iesit in strada pentru jaful de la ANRP unde 60,000 de dosare asteapta rezolvarea
1
1
ca toti aceia care scriu pozitiv despre PSD sunt postaci platiti sa faca asta . un om onest cu scaun la cap n-ar putea scrie poziticv despre ei dupa cele intamplate.
1
3
acesti cretini ce trebuiau luati la suturi pentru ceeia ce fac lui prula la cate cretinitati a facut de ce pi.da masi nu au facut la fel ? ori iera pe placu taunului hanis? Eu cu tot respectu le dau muie si sperma sa-i satur !
0
1
Paulica,voi vorbiti de dialog civilizat,voi care ,noaptea ca hotii de cai ati dorit sa hotarati soarta unei intregi natii?Si asa prostovani si naivi cum ne crezi tu,peste cativa ani ne vei multumi.Daca nu o vei face tu, sigur o va face copilul tau.
1
0
Aia de la USR se comporta exact ca bandele de nazisti ,cand au inceput sa prigoneasca tot ce e impotriva mersului lor. Agresivitatea in incinta institutiilor arata cam cata resursa intelectuala pentru dialog civilizat au. Sunt niste scursuri cu ifose,dornice de acaparare rapida a puterii in scopul propriilor beneficii.Doar cretinii pot crede ca javrele astea ar dori binele semenilor,adica al poporului . Iar cei din strada,e vai de capatanile lor cat de prostovani ori macar naivi sunt.
1
3
Esti la fel de prost si jegos precum huliganii din piata!
2
0
rusine celor de la usr pentru gestul facut. daca un psd-ist ar face asa ceva mereu revoltatului presedinte ,ce se putea intampla..toti mancatorii de cacat ar lua foc. de fapt pacat ca locuitori judetului au votat masiv cu werner ,avem reprezentant in parlament pe turcescu , etc
1
3
Cred ca o sa fii singur la protest mai nene!
1
1
trimisi de soros in Parlamentul Romaniei trebuiesc verificati de servicii si politie. vor sa destabilizeze ordine de drept. au facut-o in parlament si in strada. de ce probe mai este nevoie. romanii de buna credinta vor revansa. asteapta momentul potrivit.
1
3
nicio demisie! trebuiau sa castige PNL alegerile, dar poporul a vrut altceva
3
3
Rusine, rusine pentru acest impostor, manipulator, asta stie sa vorbeasca !! Demisia urgent ! Ne-a convins de rolul lui in guvern si mai ales de ce poate !? "Capul plecat, sa nu ti-l taie sabia" : RUSINE !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102