REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iordache zice că Moinescu are o problemă de sănătate mintală şi îl îndeamnă să demisioneze

Iordache zice că Moinescu are o problemă de sănătate mintală şi îl îndeamnă să demisioneze

Replica API 12 octombrie 2011 | 00:00 112

Condamnarea, politica şi "caracatiţa" de la Medgidia

Condamnarea, politica şi "caracatiţa" de la Medgidia

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, se declară stupefiat de "tupeul, agresivitatea şi lipsa de onoare" de care dă dovadă pedelistul Dumitru Moinescu, condamnat de Curtea de Apel Constanţa la 6 luni cu suspendare pentru favorizarea unor infractori. Edilul consideră că aceasta nu ar mai trebui să reprezinte interesele cetăţenilor în Consiliul Local şi că ar trebui să renunţe la funcţia de consilier. "Sunt stupefiat de tupeul, agresivitatea şi lipsa de onoare de care dă dovadă Moinescu. Pentru faptul că este condamnat, Moinescu dă vina pe justiţie, pe administraţia locală. Pe toată lumea găseşte vinovat, inclusiv pe mine, cu excepţia lui, care s-a cârdăşit cu toţi infractorii şi pledează într-un om nevinovat. Mă găseşte vinovat pentru tâmpeniile pe care le-a făcut, e un fenomen. Nu face altceva decât să îşi transfere responsabilităţile proprii în spatele nostru. Moinescu cred că are şi o problemă de sănătate mintală, nu doar tupeu", a declarat, pentru "Replica", Marian Iordache, primarul Medgidiei. Acesta a mai spus că: "Moinescu este un consilier unicat în România". "La acest moment este o persoană condamnată, este adevărat că în cazul său vorbim de suspendare, dar asta nu înseamnă că nu are cazier. O persoană care are cazier, din punctul meu de vedere, nu poate să reprezinte medgidienii în Consiliul Local. Este o premieră în România. Moinescu este un consilier unicat din acest punct de vedere. A fost condamnat pentru că a favorizat infractorii. Are o condamnare definitivă şi cu toate astea participă la şedinţele de Consiliu Local, votează în numele cetăţenilor. Moral ar fi ca Moinescu să se retragă din Consiliul Local. Dacă vrea să candideze la alegerile din 2012 o poate face, este alegerea lui, dar să se gândească că oamenii vor reacţiona şi îi vor reproşa că este un condamnat", a spus Iordache.

"Nebunii văd în jurul lor numai nebuni"

În replică, Moinescu a spus că: "Nebunii văd în jurul lor numai nebuni, nu-şi dau seama că sunt şi oameni sănătoşi". Facem precizarea că în cursul zilei de azi Moinescu are programată o conferinţă de presă, în cadrul căreia va vorbi despre "Caracatiţa de la Medgidia".

Vom reveni.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614