REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iorguș a REVENIT în forță, se pregătește de alegeri: S-a creat o dictatură la Mangalia. VIDEO

Iorguș a REVENIT în forță, se pregătește de alegeri: S-a creat o dictatură la Mangalia. VIDEO

Replica API 21 februarie 2020 | 18:40 608

PSD Mangalia susține o conferință de presă, prilej cu care a fost anunțat candidatul la primărie, în persoana lui Nicu Moroianu, fiind sprijinit de nimeni altul decât Zanfir Iorguș. Cel din urmă a luat cuvântul și s-a arătat revoltat de modul în care sunt cheltuiți banii publici. "Am reușit, cu doi juriști, să fac față la toate procesele care pe care le intentau primăriei. Ei, (primarul Cristian Radu și echipa) cu opt juriști, au cheltuit sute de miliarde de lei pe avocați, pentru un proces pe contencios administrativ", a spus Iorguș.

"Verificați-vă impozitele pe venit din 2008, sunt de 5 ori mai mari. Nu s-a făcut nimic în Mangalia. Cei care au făcut, sunt societățile lor" a mai spus Iorguș.

"Mă gândeam să nu mă mai implic în campania de anul acesta. Am fost 12 ani primar, 4 deputat... am zis să ma retrag. Dar n-am putut să stau pasiv. Am zis, cu simpatia, dar și ura acumulată din partea unora și a altora, să pun umărul, să putem să construim ceva, să ajut echipa această tânără", a spus Iorguș.

"Echipa de navetiști de la Constanța si București a acaparat tot orașul. Opt ani nu s-a făcut nimic în Mangalia. S-a creat o dictatură" a conchis Iorguș.

În concluzie, s-a creat o alianță mare la nivelul municipiului între PSD, ALDE și PNȚCD și, evident, Zanfir Iorguș.

„Ajunge cu distrugerea orașului pentru că arată ca un oraș distrus, ajunge cu impunerea din partea lor a fricii și a minciunii! Ajunge cu șpaga, cu pilele, cu nepotismele! Ajunge cu lipsa de cultură și cu diletantismul ăsta care ne-a omorât! Ajunge cu birocrația aceasta umilitoare de care ne lovim cu toții! Onorați prieteni, eu sunt foarte încrezător când vă spun că ajunge și cu resemnarea noastră! Ajunge și cu privitul în altă parte atunci când un semen de-al nostru este supus nedreptății! Ajunge cu acceptarea de către noi a abuzurilor administrației! Ajunge cu ura și dezbinarea pe care au impus-o și au indus-o! Ajunge cu lipsa de încredere și de speranță! Trebuie să le recuperăm! Și ajunge și cu naveta! Mișcarea noastră să știți că este soluția! Mișcarea „Uniți pentru Mangalia“ trebuie să readucă zâmbetul pe fața oamenilor și bunăstarea în casele lor, să le redea demnitatea și bucuria de a trăi în Mangalia. Pentru că, vă spun asta am văzut în toate discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii că asta își doresc ei.“, a spus Nicu Moroianu, candidatul PSD la primăria Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars de aici ordinarilor.Hotii hotilor s-au adunat sa mai praduiasca ce a mai ramas din padurea Comorova.
1
1
La constanta nu e tot dictatura, sau pentru ca e ductatura voastra nu o vedeti?
5
0
Cine e asta in prim rand? In al doilea rand, astam cred ca vorbea de psd. De nepotisme, spagi, etc. Pai bai bolovane, actualul primar e la alt partid, ca a refuzat psd-ul de vreo 5 ori. Punem pariu ca daca vine la psd, o sa fie virgin? Bah, nu va e rusine? Mah reshapatilor! Numai cu golanisme si manevre ati gastigat pana acum.
7
0
Leo la PSD taranistii in alianta cu PSD Moldoveanul pripasit Moroiu care si a tras vila la Olimp unde noi nu aveam voie sa construim vrea primar ha ha vine sfarsitu lumii
10
1
Tanaseeee cum ai putut? Cum mai povestesti tu de conu iorgu acuma?Hai ma ca aveai haz cand te jurai ca nu Bati palma cu el... moldovean cum ?...Las ca stii tu si toti pe care i-ai distrat ... baaaa penali sunteti ... mai bine ca radu pina la urma ... unde scuipa nu mai linge ... iar orasu se vede ca se misca ... dupa ce iese primar iar vedeti voi pe dracu ... nu va mai deschide ala usa nici in genunchi sa stati ...
9
1
Moroianu-Iorgus-Stroe-Tanasa,s-a unit echipa toxica.Vor sa puna mana pe orasul nostru!Nici 10% nu scoate acest derbedeu de Moroianu.Radu Cristian o sa iasa primar cu o diferenta considerabila.
11
7
Dar candidatul nu zice nimic?Mut? Numai Conu Iorgus vorbeste? E clar,cu Stroe langa vor face apa 20 lei mc.
12
4
Doamne fereste!Cat tupeu are moldoveanul asta!A parcelat toata Mangalia,a distrus curtea spitalului,padurea Comorova,a dar interlopilor terenuri,a facut numai nenorociri si vine acum sa ii dam voturile lui Moroianu,un gropoar al turismului,pe unde a trecut acest Moroianu a facut dezastru.Sa va uitati atent sa vedeti ce privire diavoleasca are...
15
5
O fi facut si Iorgus matrapazlacurile lui ,dar faceti o comparatie cum arata orasul in mandatele lui si cum arata astazi.Si daca va place cum a ajuns orasul n-aveti decat sa-l votati pe Radu.Campaniile electorale sunt bani cheltuiti fara rost iar votarea unui primar a devenit o chestie de gusturi.
11
12
pirnaiasul iorgus vrea sa mai distruga ce amai ramas?cum ramine cu interzicerea candidaturii ptr pirnaiasi? asta a furat di a distrus tot litoralul.Sa.ti dea Dzeu cancer de plamini otr pomii si parcul distrus,dat tiganimii,iorgus!nu o sa te ajute jdemiile de biserici facute intenblocuri,pe locuri de joaca,agricultor ce esti din barcea!n.ai furat destul???
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614