REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iorguș: E timpul ca Radu Cristian și echipa lui de navetiști să plece!

Iorguș: E timpul ca Radu Cristian și echipa lui de navetiști să plece!

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 4330

Fostul primar al Mangaliei, între anii 1996 și 2008, Zanfir Iorguș, îl susține pe Nicu Moroianu în cursa pentru Primăria Mangalia. După ce a fost achitat recent în dosarul de abuz în serviciu, deși inițial, prima instanță îl condamnase la trei ani cu suspendare, se pare că Zanfir Iorguș este mai precaut de această dată și nu va candida din postura de independent. Va merge de data aceasta pe mâna lui Moroianu, consilierul local ALDE, dar care a schimbat recent tabăra și a emigrat la PSD.

Zanfir Iorguș/Cristian Radu

La Mangalia a fost conturată o alianță împotriva actualului primar, Radu Cristian. Este vorba despre „Uniți pentru Mangalia”, o alianță puțin mai neobișnuită în România, deoarece aduce în prim plan o lovitura de stânga. Componența ei este următoarea: PSD, ALDE, Partidul Verde, Partidul Ecologist, PNȚCD.

Zanfir Iorguș: E timpul ca Radu Cristian și echipa lui de navetiști să plece

Proaspăt scăpat de problemele penale, fostul primar al Mangaliei a concluzionat în câteva cuvinte că Mangalia trebuie să scape de această echipă de „navetiști”, care îl are în frunte pe actualul primar, Radu Cristian.„Sunt în echipă cu Moroianu, nu candidez independent. Din „Uniți pentru Mangalia” fac parte deocamdată: PSD, ALDE, PNȚCD, Partidul Verde, Partidul Ecologist. Lista este deschisă pentru ONG-uri și alte partide. Așteptăm și alți oameni care să susțină alianța noastră. Vrem să terminăm odată cu abuzurile „navetiștilor” și agresiunea lor asupra orașului și asupra cetățenilor din oraș. Mă refer la Radu Cristian și echipa lui de navetiști, care a pus stăpânire pe oraș. E timpul să plece”, a spus Zanfir Iorguș.

Cristian Radu

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi prosti in mangslia ati uitst cu toti cum arata mangalia pe timpul lui iorgusi
1
0
Domnule Zanfir Iorgus, am vazut ca vorbiti cu foarte mare nonsalanta despre gasca lui Radu Cristian. Daca stam sa ne aducem bine aminte si dumneavoastra ati avut o gasca destul de mare plina de vagabonti. Si gasca dumneavoastra de acum din cine este compusa? Ce au facut aceste persoane din gasca dumneavoastra pr acest oras? Va zic eu.... au furat, nimic mai mult. Despre Radu Cristian ... nu am o parere deloc buna.... nu este decat o marioneta care a jefuit acest oras, un las, un personaj care nu a facut altceva decat sa-si urmareasca interesul politic
1
0
Sper ca lupta intre ei sa fie pentru ultimele doua locuri. E greu sa alegi care a furat mai mult care e mai scarbos care e mai corupt.
2
1
O sa fie tare interesanta aceasta campanie...
2
2
se merge pe ideea ca hotii nostrii sunt mai hoti ca hotii vostrii si parca vad ca din doi hoti populimea il va alege pe idiot asa ca-n cazul presedintelui,ma rog asta fiind si hot
5
0
2 blatisti
3
3
bipezi paraziti printre altii in amarata Romanie
2
0
Bai replica de ce sunteti rai si ati pus poza lu Radu fara botox?
7
3
Primarul Radu Cristian de la Mangalia a rezolvat problema. A intrat in campanie electorala de fapt. A trimis angajatii sa bata pe la usi sa distribuie batranilor cate o masca si o pereche de manusi, dar si o scrisoare din partea lui. Sa le arate ca are grija. Cum respecta distantarea sociala daca obliga angajatii sa umble aiurea pe la usi, nu expune cumva si batranii? Pentru ce? Ca le da o masca si o pereche de manusi? E doar un exercitiu de imagine. Rasuflat. Intra si ex-deputatul in campanie?
12
6
Are Radu pacatele lui,insa unul ca Iorgus chiar ca nu merita sa mai scoata botul la lumina. Daca gastile de impostori si damblagii locali numite elegant partide politice vor promova candidate de genul lui Iorgus,asta e semn ca se bazeaza pe un electorat complet cretin,dus rau cu pluta si asta e trist. Daca mangaliotii chiar aleg orice tantalau sau chiar om rau pus pe Taraba,atunci nu e nimic de facut,decat ca cei cu mintea inca limpede sa se mute in alt oras.
20
4
Ai declarat ca este timpul ca actualul primar al Mangaliei sa place si ai venit si cu un inlocuitor,avand in vedere ce trecut ai eu nu te-as fi ales sa imi faci campanie electorala,dar cine stie poate mai sunt Mangalioti care cred in tine.
12
4
Iorgu cel mai mare sarlatan din S-E tarii.
21
4
Ghicitoare: de ce i se spune lui Iorgus vecinu, in toata Mangalia?
20
4
Ca sunt navetisti e cea mai mica problema. Sunt cei mai nenorociti hoti care exista Radu Cristian si liota lui de jeguri. Pe langa voi Iorgus e mic copil. Ati furat tot ce se putea fura si nu ati facut nimic in oras. Credeti ca ne prostiti cu lucrari inainte de alegeri o data la patru ani.
14
18
Iorgus e un sarpe !
21
5
Gata,Iorgus l-a mazilit si pe Moroianu la fel cum a facut acum 4 ani cu Foleanu,acest moldovean fara suflet,fara principii,ne-a mai demonstrat inca o data ca pentru atingerea intereselor lui meschine,calca si pe cadavre.Cata rautate,cata perversitate,cata neomenie si putreziciune poate sa zaca in acest Iorgus...
26
4
Incredibil acest moldovean.Dupa ce ai venit cu mana-n cur de la Galati si te-ai impropietarit cu sute de terenuri prin tot orasul ai tupeu sa ii faci pe altii navetisti.
22
5
Ce tupeu! Ai distrus curtea spitalului,ti-ai insusit padurea Comorova,ai parcelat statiunile si i-ai facut proprietari pe apropiatii tai si pe interlopii de carton din oras,ai distrus tot orasul si acum te intorci curat la votul populatiei? O sa iei cea mai mare teapa,Mangalia se schimba,vezi si tu,Mangalia o sa arate altfel si si-a mai revenit dupa ce ai lasat-o in moarte clinica,cicatricile lacomiei tale se mai vad,stai linistit,lumea s-a mai desteptat si o sa-ti judece lacomia si hotiile la vot.Mangalia se dezvolta incet,incet,dar frumos,nu te mai vrea pe tine Iorgus,ai furat destul!
34
3
Doamne fereste! Intreaga umanitate se confrunta cu nenorocirea asta de pandemie,Covid-19,lumea isi plange mortii,intreaga planeta este panicata,oamenii de stiinta cauta solutii si derbedeul asta,satanistul asta de Iorgus isi face campanie electorala.Cat de inuman sa fi,cat de nenorocit sa fi?!Acest personaj sumbru,Iorgus,acest hot care a mituit magistratii,care a furat si a jefuit orasul nostru,trebuie sa dispara definitiv din viata noastra,o lichea fara suflet si credinta!
23
6
intre navetisti si hoti prefer navetistii
22
11
DUMNEZEU LA MUTILAT CE FATA ARE LA CAT ESTE DE AVAR SI INCREZUT. AU VENIT VREMURILE SA NU TE M AI TINA PROCURORII CU CARE TE LAUDAI . SE FACE DREPTATE DACA IL ARESTATI PENTRU CA MULTII BANII A CERUT CAT A FOST PE FUNCTII
11
16
Gigile, esti si semianalfabet, mai pune mana pe gramatica, ca fiind un postaci permanent iti tb. oleaca de gramatica, dar esti si un mare ticalos. Daca tu, Jijele le doresti altor semeni de-ai tai boli necrutatoare, ai grija sa ne dea mai intai peste tine sau membrilor tai de familie. Dumnezeu te poate plesni cand crezi ca esti cel mai bine. Fereste-te de dusmanii, blesteme, invidii, asta inseamna ca esti frustrat de ceva sau pur si simplu gena ta e de om marunt, looser, frustrat.
11
6
deabia asteapta iorgus sa mai fure ce a ramas.E cam statut dinfurt de ceva timp,asaca el si trepadusii sai hoti deabia asteapta.Cita spaga ai dat vecine la curtea de apel? Toata averea o ai din salariul de primar,bineinteles,fara coruptie,iar marmota invelea.. Tu si gasca ta,botas,etc,sper sa ajungeti unde va este locul,dupa gratii,si averea confiscata! Pomii si parcurile distruse Nu le mai da nimeni inapoi,si nu maimavem 25 de ani de asteptat ca sa creasca altii. Sa.ti dea Dzeu cancer de plamini,tie si alor tai,iorgus!
23
7
Cat mai repede.
20
7
Ce faci Raducule, nu mai ai bani sa ii platesti pe procurorii si judecatorii care ziceai ca sunt ai tai? Ai inceput sa pierzi procesele alea care ziceai tu ca siunt aranjate ca te sustin baietii? Nu te mai sustin? Ai belit-o, Nita te leaga. Bine ca esti frumos o sa ai succes la puscarie.
19
20

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614