REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iorguş recunoaşte că mai are doar doi consilieri: "Restul au fost cumpăraţi de PSD"

Iorguş recunoaşte că mai are doar doi consilieri: "Restul au fost cumpăraţi de PSD"

Replica API 12 noiembrie 2011 | 00:00 162

PDL Mangalia, fără importanţă la votul din consiliu

PDL Mangalia, fără importanţă la votul din consiliu

Deputatul Zanfir Iorguş recunoaşte că la nivelul consiliului Local Mangalia partidul pe care îl reprezintă a rămas cu doar 2 Consilieri (Paul Foleanu şi Ioan Griguţă) din 5. Chiar dacă cei trei la care face referire Iorguş nu au trecut, în acte, la alte partide, Iorguş spune că este clară orientarea acestora: "Fac parte din maşina de vot a lui Claudiu Tusac, primarul Mangaliei".

"Au fost cumpăraţi de PSD", acuză deputatul, referindu-se la Marian Crăciun, Dănuţ Moldovan şi Ioan Negrea. "Se organizează şedinţe pe furiş, la care sunt convocaţi doar 10 consilieri, cei care votează cum vrea primarul. Se fac şedinţe de îndată, de parcă "de îndată" ar fi ceva normal, nu o convocare în situaţii de maximă urgenţă, şi asta pentru că nu toţi aleşii locali să fie prezenţi, pentru că astfel nu i-ar trece toate proiectele. Au votat de atâtea ori povestea cu gigacaloria încât au bulversat populaţia. Este o manipulare", a mai spus deputatul. Conform lui, tot ceea ce se întâmplă în Primăria Mangalia este un soi de nebunie, iar problema este nu că primarul Claudiu Tusac ia decizii care încalcă legea, ci faptul că "îi pune pe alţii să semneze". "Oamenii aceia, angajaţi ai primăriei, pe care îi pune să semneze diferite documente, nu vor să înţeleagă faptul că ei vor da socoteală pentru acele încălcări ale legii, pentru că Tusac este laş. El va spune: "Nu eu am semnat". Şi vor ajunge să dea declaraţii, vor ajunge pe la DNA, cum am mai văzut că s-a întâmplat în cazul altui coleg de-al lor", a explicat Iorguş. Tot deputatul a mai spus că, din punctul său de vedere, "Primăria Mangalia este, păstrând proporţiile, într-o situaţie similară cu a Greciei. Primăria este aproape de faliment", în condiţiile în care s-au tot adunat datorii. Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614