REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

iPhone-ul îşi schimbă radical interfaţa

iPhone-ul îşi schimbă radical interfaţa

Replica API 19 septembrie 2013 | 00:00 197

Clienţii Apple din întreaga lume au de acum posibilitatea de a descărca cel mai recent sistem de operare al companiei, numit iOS 7, care este considerat a fi "un nou început". Apple a lansat oficial noul sistem de operare iOS 7, ce va fi disponibil pentru iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPad 2, iPad Retina, iPad Mini şi pentru iPod Touch.

Potrivit Daily Mail, noul software vine cu design "revizuit" cu interfaţă flat şi are pictograme clar evidenţiate. Versiunile beta au fost disponibile, la iOS 7, încă din luna iunie. În plus, fluxul de fotografie se actualizează rapid, iar partajarea e de tip Airdrop.

Totul, de la e-mail la calendar, texte, tastatură de telefon, fotografii şi note va arăta şi funcţiona diferit, odată cu aplicarea noului sistem de operare.

Descris de Tim Cook drept "cea mai mare schimbare pe care iOS a suferit-o de la introducerea modelului iPhone", sistemul de operare vine cu un calendar, cu mesajele texte, keypad-ul, fotografiile şi notiţele redesenate.

Sir Jonathan a declarat că schimbarea propusă de Apple ţine de simplitate: "Cred că există o frumuseţe profundă şi de durată, în simplitate, în claritate, în eficienţă. Adevărat simplitatea este despre aducerea pentru complexitate. iOS7 este rezultatul acestor obiective. Este o structură cu totul nouă, coerentă".

"Am luat în considerare cele mai mici detalii, cum ar fi rafinarea pictogramelor, la cele mult mai mari, cum ar fi reproiectarea unora. Am inclus, de asemenea, o paletă cu totul nouă de culori", a mai zis Sir Jonathan .

Pe iPad, în Control Center, butonul de blocare a rotirii automate a ecranului se schimbă cu un buton de anulare a sunetelor. Pe de altă parte, meniul de multitasking apare şi în modul landscape. O altă schimbare apare în ecranul de primire apeluri, în loc de două linii cât tot ecranul cu elemente grafice, acum există, în centru, trei opţiuni: Reminde Me, Message şi slide to answer.

sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218