REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IPJ a primit diploma de excelenţă pentru implicarea în proiectul „Constanţa în miniatură”

IPJ a primit diploma de excelenţă pentru implicarea în proiectul „Constanţa în miniatură”

Replica API 9 iunie 2015 | 00:00 248

Acţiune dedicată copiilor şi părinţilor

Acţiune dedicată copiilor şi părinţilor

În Parcul Tăbăcăriei din municipiul Constanţa, duminică, 7 iunie a.c., între orele 10.00 - 18.00, poliţiştii de circulaţie şi cei ai structurii de prevenire a criminalităţii din cadrul IPJ au participat la derularea proiectului „Constanţa în miniatură - un oraş pentru copii şi părinţi”. Motto-ul acestui proiect este : „Vreau să devin om mare”.

În cadrul derulării acestui proiect, copiii au beneficiat de o acţiune recreativ - educativă, iar reprezentanţii instituţiilor statului s-au folosit de acest moment pentru a-i instrui pe copii, părinţi şi profesori cu privire la ceea ce înseamnă viaţa într-un oraş al zilelor noastre, respectând valorile legale şi morale ale unei societăţi.

Poliţiştii le-au oferit copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor, sfaturi preventive atenţionându-i pe aceştia în scopul luării de măsuri minimale de autoprotecţie, având în vedere iminenta intrare în vacanţa de vară a elevilor, fiind enumerate o serie de reguli de autoprotecţie contra delincvenţei juvenile, în vederea prevenirii victimizării minorilor prin neimplicarea în conflicte şi evitarea anturajelor nepotrivite ce incită la consumul de alcool, droguri chiar violenţe şi alte forme de manifestare antisocială totodată, orientându-i către alegerea profesiei de poliţist.

La activităţi, alături de Poliţie, au participat reprezentanţi ai Primăriei, Jandarmeriei, ISU, ISJ, Spital, Biserică, Bancă, Poştă, Farmacie, Baroul de Avocatură, Muzeu s.a., formând astfel un oraş al copiilor, în miniatură. IPJ Constanţa a primit Dimploma de excelenţă în urma implicării în proiectul „Constanţa în miniatură - un oraş pentru părinţi şi copii”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108