REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IPOTEZE ŞOCANTE în CAZUL MORŢII lui RĂZVAN CIOBANU!

IPOTEZE ŞOCANTE în CAZUL MORŢII lui RĂZVAN CIOBANU!

Replica API 30 aprilie 2019 | 08:57 2740

Se nasc tot felul de ipoteze în cazul morţii designerului Răzvan Ciobanu. El şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier petrecut în dimineaţa de luni, 29 aprilie, la Constanţa. Se pare că a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit mai mulţi copaci cu maşina. Nu purta centură de siguranţă şi a fost proiectat pe pământ. Trupul neînsufleţit i-a fost găsit lângă maşină, dar pe partea dreaptă. Acesta avea membrele superioare înţepenite, flectate, ca şi cum le-ar fi ţinut pe volan.

A fost găsit de un trecător, iar cadrele medicale ajunse la faţa locului au precizat că era mort de câteva ore. Astfel, au apărut tot felul de ipoteze. Uşa şoferului era deschisă şi intactă, în rest maşina fiind făcută praf. Mulţi se întreabă dacă nu cumva a fost proiectat prin trapă. Alţii susţin că este foarte ciudat că a fost aruncat din maşină, având în vedere că existau airbaguri peste tot.

Se pare că era foarte obosit, aflându-se pe drumuri de câteva zile. Unii cunoscuţi susţin că a ratat autostrada şi din cauza aceasta se afla pe respectivul drum, nefiind exclus să fi adormit la volan. De menţionat este şi faptul că Răzvan era depresiv şi că, în trecut, a avut probleme cu drogurile. Însă, există mai multe persoane care nu cred că a fost vorba despre un accident, cum există şi cei care consideră că a fost vorba despre un suicid.

De menţionat este şi faptul că în maşină a fost găsită o carte de identitate ce-i aparţine unui bărbat din București, soțul proprietarei vehiculului.

Dar toate acestea se vor clarifica în urma anchetei şi a necropsiei. Se va stabili ce i-a produs decesul, dacă era sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dacă avea viteză mare. Cert este că surse din cadrul anchetei au precizat că nu este exclus să fi avut o viteză excesivă şi nici nu există urme de frânare. Totodată, nu purta centura de siguranţă, iar autovehiculul nu era al lui, ci al unei prietene.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa face următoarele precizări:

"Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Citeşte detalii aici:

Cei ce l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu, ŞOCAŢI de moartea lui! Ce spune Maticiuc

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, MORT într-un ACCIDENT RUTIER, în Constanţa! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati interlopi" il sodomizau pe regele modei pe bani? Hai cu tupeu. La cati facea plata?
0
1
nu putea muri daca era la volan , probabil ....a fost simulat un accident . Urmariti cu atentie cazul !
0
0
Plin de droguri , toate drogatele o sugeau pe plaja
2
0
Membre superioare inseamna brate, adica maini! Si tot tu cu gura mare, a? Stii vorba aia: prostul pana nu e fudul..
0
0
Sa platiti pomii domle! Lasati masina acolo pana faceti plata!!
3
1
Oare ce cauta prin Sacele ? O fi vreo autostrada secreta direct la Bucuresti !!
3
0
Popomafia nu iarta.
5
2
Ce tot atata valva cu moartea homosexualului asta..zici ca a murit regele lumii. Da-l dracu de gay ordinar, ca daca nu bea , nu se droga, nu se f..tea in cur, traia si acum. Au murit regi si imparati si numai sa facut atata valva in presa si televiziune. A murit un gay. nu l-am omorat noi. Asa a vrut dumnezeu sa-l ia pe lumea cealalta, dar lasati-ne odata cu homosexualul asta ca ne-ati intoxicat .
7
9
Stie cineva vreun STILIST care nu e poponar si drogat ?
13
2
si daca l-ar fi omorat cineva ce interes avea sa faca asta? ca nimeni nu se apuca sa omoare pe cineva fara un motiv?
1
3
Pai militia romana este compusa din proxeneti. Cine crezi ca pazeste curvele?
12
2
Cica statea cu picioarele pe volan ca a fost gasit cu genunchii indoiti haha plin de habarnisti care scriu aici la replica. Cititi o carte de criminalistica pentru a invata sa interpretati dinamica unui accident rutier si apoi una de tanatologie sa stiti si voi de ce se flexeaza genunchii la anumite tipuri de deces. Pana atunci, povesti de adormit copii.
6
4
Ipoteze socante: asa merge un ratacit sa gaseasca autostrada??? Printre copaci si cu viteza cat mai mare??? Nu vi se pare ca incercati sa gasiti cauza comportamentului unui sofer care nu are treaba cu legislatia rutiera fiind in lumea lui? Cand exista gps in bordul masinii sau in telefon voi inventati ca se cauta autostrada prin liziera? Ce ati mancat? Drob de miel sau drog de zel??
27
3
doar de betivi de drogati mai putin si de proxeneti si mai putin.
17
3
A murit prin deces.
11
2
Drogat poponar
23
8
Pai cea mai apropiata Autostrada, A4 , este la 30 km de Sacele ! Poponarul mai mult ca sigur ca era tras cu drog ! Bine ca a crapat numai el si nu a omorat alti soferi nevinovati !
26
8
necunoscute....un singur adevar: DROGURILE!
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367