REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ÃŽPS Teodosie

ÃŽPS Teodosie

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:00 2412

ÎPS Teodosie a ieșit din nou în evidență, în stilul devenit deja caracteristic. Înaltul a iscat noi controverse, după ce a afirmat că este "mare păcat" să te rogi într-o biserică catolică. Răspunsul a venit în urma unei întrebări adresate de un român stabilit în Anglia, care nu avea nicio biserică ortodoxă în zonă și l-a întrebat dacă e cumva cu păcat să se roage în cea catolică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pupi in .izda nemernicule tu si sluga ta de la biserica din Palas.Doua lepre ordinare slugi ale banului.
1
0
Psit psit ceva ceva maron la colturi guri ai prea marite Spagovene.Mai lasa rogute felatiile ca nu mai poate face nimeni nimic in picioare ii deteriorezi psihoanalitc pe toooti.
1
0
Vad poza de pe site.Si inocenta fiind ma tot intreb ce ai sa faci cu muntele de averi si grosul banilor pe care ii toot stringi.Posibil sa ii iei cu tine posibil sa fi doar si doar o lepra ahtiata dupa bani si atiit.Pina atunci eu borasc pa tine si pe cei ca tine slugile tale obosite.
2
0
Iii momentul ala cind te ai caca. pa tine si iti place ca ii cald daaa.Da fuga la baie si da cu apa ca in curind se va raci si nu cred sa i ti mai plca.Leeeelra tu si slugile pirliteee.
1
0
Spagoveanul asta e mare Hoz de Hoz al BOR-ului
3
0
Psit psit ceva ceva la coltu guri ai prea vericite nu cred sa fie hindel daca era dadeai o limbuta cum faci de obicei si il adunai gramada in gura.Apropo mai doare mai doare rectu.Acu nu ii vina nimanui ai vazut ce am acolo mestec tot inauntru.
2
0
Spagovene te asteapta toti bajetii cu nerabdare la o spovedanie orala la Inalta Poarta Alba. De ce nu vii tu, vino. Te-asteptam cu lumina ta ca noi o stingeam sa facem o planeta mai curata.
3
0
Cu minti asa tulburi a putut exista Inchizitia ,radicalismul Islamic ,sectele schizoide. Asemenea personaje toxice aduc prejudicii grave locului si domeniului in cauza.Fiind totusi personaje umane,nu entitati divine,este de inteles ca oriunde pot exista neaveniti. In Biserica,in institutiile statului si chiar ca presedinti au fost sunt si vor fi indivizi care nu ar trebui nici sa faca vizite turistice pe acolo,dar sa si ''lucreze'',sau mai bine sa faca ce nu trebuie.pe acolo.
1
0
Tapu' asta nu are toata tigla pe casa.
7
0
Teodosie e cel mai tare. Face vrea muskii lui. Pentru k e lasat.
2
2
E plin de astia ca el la cta. O rusine ! primitivi si inculti, morti dupa bani si mincinosi cat incape. Lux si bauturi, potol rafinat si masini bengoase. HUOOOOOO
7
0
Sa ma pupi in rect
6
0
Asta inca n-a faqut gripa chinezeasca ??? Urmeaza, oricum. Va scoate un nefericit de la ATI, pentru un loc la ventilotor. E doar o kestiune de timp. Trump, Boris, ring any bell?
6
0
Piei satana
7
0
Yoga este religie?
4
0
amesteci merele cu pere. Pe spagoveanu nu-l intereseaza decat banul. Blasfemie daca te rogi acasa ! Lui ii trebuie codruta sa-l trimita la Poarta Alba !
17
0
E corect ce spune Shpagoveanu! Esti catolic-a? Te rogi in biserica catolica, esti ortodox-a? te rog in biserica ortodoxa! E simplu - cercuri la cercuri si patrate la patrate nu bagi cercul in patrat sau viceversa! Ii vedeti pe musulmanii suniti sa se roage in moscheile siite sau invers? Vlabil si ptr alte religii - zen vs jingtu, veda vs yoga etc variatiuni sunt cu miile mai ales in religiile orientale si nu se pupa una cu alta chiar daca au elemente comune! Ca si cum ai zice ca un 486 e compatbil cu un i7 doar pentru ca amandoua au circuite integrate!
0
19
Asta e un primitiv.Nu intra la puscarie pentru ca e cu politica.Il prosteste pe enorias in ajunul alegerilor.Pentru ca la rindul lui si enoriasul e un primitiv.
16
0
trimetetii lui asta inregistrarea cu Bitu dascalul de la Techirghiol cind tipa si urla ca da muie la adversari politici si nu ma voi opri niciodata osa scriu mereu pina asta va lua masuri si i- va chema la el pe APOSTOL CA ASA II CEAMA dal afara
7
0
Mare pacat sa te rogi intr-o biserica catolica flatuleaza spagoveanu.Da poti sa te rogi si in cimp singur.Nu spune in schimb cum este ce este atunci cind speli morti in garaj cind nu te mai saturi de bani si cind dai spagi peste tot politie dsp ca treaba sa merga ok.Nu ii cazu sa detaliez aici vecini stiu cel mai bine si cei care au incasat doar pt binele fecalei.Slugi pirlite sint destule.Asa k maaaars.
17
2
un mare bou porc nesimtit,,,,,,
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102