REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

IPS Teodosie a contestat actele de urmărire penală!

IPS Teodosie a contestat actele de urmărire penală!

Replica API 21 martie 2017 | 00:00 351

Un nou termen în dosarul în care IPS Teodosie a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție a avut loc luni, 20 martie, dată la care avocații inculpatului au contestat actele de urmărire penală, urmând ca, la următorul termen, magistrații să ia o decizie dacă va continua judecata sau dacă rechizitoriul se va întoarce pe masa procurorilor. De asemenea, Teodosie a contestat și măsura controlului judiciar.

Amintim că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuat.

De asemenea, trimiși în judecată, în stare de libertate, au fost Ciprian Ioan Cojocaru, Bogdan Petrișor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, Aurelian Ștefan, la data faptei mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tapul asta cand gusta mancarea de post de la Poarta Alba, frate, ca pare imun la legile din Romania. Orice baba face puscarie pentru doua cepe, el nu. Sa faca manastiri la taiat stuf.
0
0
amice daca intri la mititica inaintea nosstra sa ne ti loc si noya ca o sa te urmsm vu muurat ca el ori cum e din poarta slba .PA.
1
0
primul popa care v-a ajunge in rai i-l va scoate la vanzare,pina atunci vand numai promisiuni de bilete de calatorie si i-si fac de cap nerspectand nici o regula,manastiri si biserici in rezervatii naturale,canaraua fetii,padurea hagieni rezervatia de vipere,canaraua hirsova,trotuare ,alei oriunde li se scoala
1
0
Ridica manastireala pe Canaraua Harsovei, ca la muma sa in curte ! Nu poate fi oprit ? Vezi ordinea.ro
5
0
O jigodie asa zisa fata bisericeasca care se inscrie in metehnele tagmei mafiotilor. Bravo Lica, la judecata.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102