REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

IPS Teodosie a dat cu subsemnatul la DNA

IPS Teodosie a dat cu subsemnatul la DNA

Replica API 13 iulie 2016 | 00:25 133

De la cărţile lui Becali i se trage

De la cărţile lui Becali i se trage

După ce Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, coordonator al uneia dintre cărţile lui Gigi Becali, a dat cu subsemnatul, luni dimineaţă, la DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar, iată că a venit şi rândul lui IPS Teodosie, şi el coordonator al unei a dintre lucrările latifundiarului. Ministerul Justiţiei a dezvăluit, la începutul anului, că doi înalţi prelaţi, IPS Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului şi IPS Teodosie, arhiepiscopul Constanţei şi Tomisului, au girat cărţi scrise de Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, condamnat de două ori, la câte trei ani de închisoare.

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului (pr. prof. univ. la Universitatea Ovidius din Constanţa), a coordonat lucrarea „Muntele Athos, patria ortodoxiei”. Pe 12 ianuarie, procurorii DNA au deschis un dosar în legătură cu lucrările scrise de deţinuţi, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea făptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infracţiuni de corupţie, în scopul de a îngreuna executarea pedepselor aplicate de instanţele de judecată. Potrivit DNA, fapta ar fi fost săvârşită de mai multe persoane care au acţionat concertat în scopul de a crea aparenţa că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru ca persoanele condamnate să fie liberate condiţionat.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367