REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ÎPS Teodosie, despre certificatul verde: E mai rău decât în comunism. Poți să omori omul cu vaccinul!

ÎPS Teodosie, despre certificatul verde: E mai rău decât în comunism. Poți să omori omul cu vaccinul!

Replica API 4 decembrie 2021 | 23:00 2174

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie naște o nouă controversă după discuțiile dintre liderii cultelor din România și Guvern. Teodosie spune că certificatul verde limitează drepturile creștinilor și atenționează că vaccinații nu sunt scutiți de infectare.

ÎPS Teodosie

„Certificatul nu izbăveşte de boală. Este un act politico-administrativ cerut mai mult de administraţie, de politică, nu de medici. Unii medici, care sunt şi politicieni, sunt obligaţi să-l ceară, dar nici ei nu cred ceea ce cer. Acest certificat verde nu te face imun, dimpotrivă, cei vaccinaţi îmbolnăvesc mai uşor decât cei nevaccinaţi care stau la distanţă. Avem atâtea cazuri de oameni vaccinaţi cu trei doze care au murit. Din ce ştiu de la medici, că m-am consultat, n-ar trebui să fie făcut vaccinul (de aceea unii mor după vaccin) fără o analiză (… ) Poţi să omori omul cu vaccinul.

Impunerea acestui certificat verde la Biserică este o depărtare a creştinilor de Biserică mai rău decât în comunism. Comuniştii nu au făcut asta. Îi rog pe parlamentari să nu fie de acord cu obligativitatea certificatului verde pentru că este un act administrativ şi politic, nu este un act medical care absolvă de boală sau că acea persoană este imunizată. Sunt multe voci medicale care arată că acest vaccin scade imunitatea”, a declarat Teodosie, conform infotoday, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FAleCIteOfeLAtieSASEINVETEMINTE.
1
0
De ce mai rau ca in comunism.Atunci omorau oameni turnatori dvs din BOR.Sa ne AMINTIM OARE.
2
0
Hai, sictir, de primitivul dracului! Ar fi spus Vadim.
2
0
Azi omul e robotizat
6
3
Satana in sutana
8
6
Nu inteleg de ce pe oamenii simpli i-au bagat la ancheta pentru "zadarnicire" in pandemie si pe acest individ si lu' madam Sacosha - nu le face nimic.
14
2
Hozule;Escrocule ,Sarlatanule,Ordinarule,ai lut spagi de la toti preoti care le ai dat parohi si manastiri.
23
6
gata, ti se iarta toate pacatele! ai koaie nene! respect!
17
6
Hotulleeeeee !!!
26
5
Mergeti la miruit la Teo, in loc de vaccin, ca-i trebuie si lui niste arginti.
22
8
PENTRU PSD
17
9
Teodosie, du-te draku de jigodie ordinara
35
18
Sa ma spalati pe coaie sa va faceti pelirina de ploaie.
8
33
In cateva zeci de ani se va termina cu mizeria numita religie si cu toti cretinii care cred in prieteni imaginari din cer! Iar dobitocul de la 17:27 este un bivol spalat pe creier!
31
30
biserica .. de a lungul istoriei a facut cele mai multe victime
37
19
Better dead than vaccinated and communist
17
26
Mai multi oameni au murit de-a lungul istoriei din cauza vaccinurilor decat din cauza religiei. Cruciadele au fost FOARTE BUNE cu exceptia celei de-a IV-a cand papistasii ticalosi au atacat Bizantul ortodox in loc sa atace bestiile satanice arabesti islamice asa cum trebuia.
27
44
Mai multi oameni au murit de-a lungul istoriei din cauza religiei decat din cauza vaccinurilor. Cruciadele si alte evenimente nefericite.
47
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218