REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ÎPS Teodosie, la Curtea de Apel: “Probele aflate la dosar nu sunt relevante”

ÎPS Teodosie, la Curtea de Apel: “Probele aflate la dosar nu sunt relevante”

Replica API 4 mai 2017 | 00:00 381

ÎPS Teodosie a spus din nou prezent la Curtea de Apel Constanța miercuri, 3 mai a.c.! A avut loc dezbaterea cauzei dosarului Nazarcea în procedură de Cameră Preliminară față de cererile și excepțiile invocate de către avocați. "Arhiepiscopia Tomisului își exprimă nădejdea că soluția va fi una justă, de retrimitere a dosarului către procuror. Totodată, Arhiepiscopia Tomisului a luat act că nu se poate face judecata pe baza unui rechizitoriu întocmit cu nerespectarea formelor prevăzute de lege.

Deși ne doream o judecată cât mai rapidă pentru a se dovedi nevinovăția IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și a celorlalți acuzați în dosar, aceasta nu se putea face fără a se parcurge procedura respectivă", potrivit Arhiepiscopiei Tomisului. La ieșirea din sală ÎPS Teodosie a declarat că fondurile nu au fost folosite pentru toată suprafața, cu alte cuvinte acesta susține că nu a săvârșit nici o ilegalitate.

De asemenea, arhiepiscopul Tomisului consideră că probele aflate la dosar nu sunt relevante. La rândul său, avocata lui ÎPS Teodosie, Maria Vasii, a spus că se pot gândi la returnarea sumelor, dar nu s-a cerut până acum acest lucru. Oricare ar fi decizia magistraților, aceasta poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție. Următorul termen a fost stabilit la data de 10 mai a.c.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sambata seara la slujba mi-am dat seama ca e ceva in neregula era intr-o continua rugaciune ,nu se simtea bine,nu avea paza era totusi precaut de parca cineva l-ar interoga .. e bine ca e bine slava Domnului!
0
2
Ptiu, drace, aratzi ca el !
4
1
Sa fie arestati Spagoveanul si Tanasescul - mari panglicari si pidosnici spagari !
5
1
A invatat ceva de la muftiu. Negociaza de parca am fi in talciok sau bazar. Oare va negocia si cu mantuitorul pentru o pedeapsa mai mica in iad.
8
1
MINIM 3 ani. MINIM ! Sa fie exemplu: asa NU !
7
1
vor sa-l albeasca
8
1
Asta inca nu este arestat ?! Turnatorul , hotul si mincinosul ! Alo justitia, cat se mai tergiverseaza procesul acestui mafiot !?
9
1
Pieiiiii SATANA tu esti dracu gol
8
1
deci jigodia penala vrea sa dea banii furati inapoi si sa fure in continuare.Exact ca parlamentarii.Numai ca aia nu dau nimic inapoi.
10
1
este securist turnator face parte din sistem. scapa. macar de tanasescu daca am scapa ar fi ceva.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218